Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 06 sty 2012, 23:44
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Scania 94 260

Cytuj:
z tego co ja wiem to posiadają 9 MAN-ów z czego dwa TGX i jeden F2000, reszta TGA. Jezdżą kółka Wieruszów-Gniezno. Co do zarobków to jak na jazdę po kraju dobre może nawet bardzo dobre. :)

To oni jeszcze mają jakiegoś F2000 ? :D Kiedyś znalazłem ich MANY na allegro jak jeździły już u kogoś innego... Z czystej ciekawości to może jak wiesz to jak tam wygląda praca ? codziennie w domu,czy jakieś nocki w autach są ? Pozdrawiam 8)

Post Wysłano: 07 sty 2012, 14:27

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Co do tego jak wygląda u nich praca, nie mogę nic powiedzieć, bo naprawdę nie wiem i sam chętnie chciałbym się tego dowiedzieć! :) Często przejeżdżam obok ich bazy i wszystkie samochody można zobaczyć. :D W niedziele oczywiście, bo w tygodniu nie :D to, że robią kółka Wieruszów-Gniezno wiem od mojego kumpla pracującego do nie dawna w KorTransie 8) i sam jeżdżąc czasami w stronę Wrześni! Pozdrawiam :)

Ostatnio zmieniony 07 sty 2012, 14:31 przez DamLen, łącznie zmieniany 1 raz.
Interpunkcja.

Post Wysłano: 30 sty 2012, 1:11

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: man

firma kołeczko jezdzi po kraju z odpadami z tartaków.rozmawiałem z jednym w wieruszowie i zle tam nie zarabiaja tak do 3500tys (niby) i płaci na czas,autka ładne zadbane,ale aut ma ponoc za mało i wiecie co z tachem wtedy sie robi.to jest jedyna bolaczka.a i tony ale z nie ktorych punktow.ale ogolnie chłopaki zadowolone