Na początek chciałbym serdecznie Wszystkich Was przywitac
wNowym Roku
Cytuj:
Oj trzeba się będzie pożegnać z Renią ?! Nie płacz! Stralisy to też dobre autka! A ile ich wam tam przywieźli!
Oj ja nie płacze bo Stralisa nie dostane, mam dostac nowsza renie w dci tez glob
Pożyjemy zobaczymy,
O stralisach cos słyszałem ale nie bardzo wiem ile i kiedy bo kazdy mowi cos innego - jak bede wiedzial jakies konkrety to napisze. Wiem ze firma Tematrans na dniach bierze od nas 30szt. Stralis + 50 naczep (nie wiem czy nasze panav-ale chyba nie bo oni na Kogel i Szwarzmuller bazują)
Cytuj:
czerwona Scania z Retosu tak krótko u was jeździła i teraz jest do sprzedania?
z tego co wiem to ona już bardzo duzo przynosila stra w sensie - spalanie i oleje itp. rzeczy... Mercedesy jezdżą, ten biały jak do tej pory - praktycznie bezawaryjny, niebieski jest po wymianie skrzyni ale jest troszke wadliwy no i trzeci (poskładany z dwóch innych) jakoś nie umie sobie kierowcy znaleśc bo nowy kierowca na tym mercedesie wytrzymuje góra 3 tygodnie i rezygnuje
Cytuj:
No właśnie Scandi niewiesz co się dzieje z Ksz dawno go Tu niebyło...
troszke sie praca mi w inny sposób ułożyła do tego jeszcze warunki dorogowe i po prostu w tyogdniu jestem 20h w domu i naprawde nawet kompa nie włączam - fotek niestety nie mam bo nie doło rady robi w tych warunkach ale obiecuje poprawę i zamieszczanie galerii tak jak to było do tej pory.
Teraz praktycznie od nowego roku cały czas na Francje, Beligie latam no i trudno sie wyrobic tak jak bylo to z Italią
POZDRAWIAM