Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 22 maja 2008, 12:00

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Cytuj:
Cytuj:
Co to się dzieje w tym AGROMASZu? Czy kończy tak jak RICO :?: :( Na stronie internetowej firmy pojawiła się oferta sprzedaży kolejnego zestawu :!: A może to tylko wymiana starego taboru :?: :) Jeśli wiecie coś na ten temat to napiszcie.
wymiana starego taboru :wink:
Kolego możesz napisać czy nadal będą to STRALISY czy coś innego?
Ja wprawdzie jestem z Domaradza i troszkę mi wstyd że nie wiem co się dzieje w firmie.

Post Wysłano: 22 maja 2008, 12:22

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co to się dzieje w tym AGROMASZu? Czy kończy tak jak RICO :?: :( Na stronie internetowej firmy pojawiła się oferta sprzedaży kolejnego zestawu :!: A może to tylko wymiana starego taboru :?: :) Jeśli wiecie coś na ten temat to napiszcie.
wymiana starego taboru :wink:
Kolego możesz napisać czy nadal będą to STRALISY czy coś innego?
Ja wprawdzie jestem z Domaradza i troszkę mi wstyd że nie wiem co się dzieje w firmie.
raczej tak ponieważ Agromasz postawił na Iveco i chyba będzie się tej marki trzymał

Post Wysłano: 02 sie 2008, 14:13
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 12409274
Samochód: Audi 80 2.0E

Nie wiecie co się dzieje w tej firmie, podobno sprzedają auta na łeb na szyję, czyżby chcieli zrezygnować z transportu, w dzisiejszych czasach pozbywanie się aut i nie inwestowanie w nowe jest dość nie pewnym posunięciem.

Post Wysłano: 03 sie 2008, 12:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

No było już pisane że wymiana taboru. Ja ostatnio byłem na bazie u nich, to stało parę aut, ale to był piątek popołudniu, więc normalka że były zjazdy, ale w tygodniu, to w poniedziałek coś tam stało, a cały tydzień pustka, tyle co starsze zestawy stały na sprzedaż. A tak ogólnie to widziałem u nich Volvo FH12 I generacji.

Post Wysłano: 03 sie 2008, 12:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

No wiem to Volvo to chyba nawet jest 3-osiowy ciągnik jak dobrze pamiętam prawda :?:

Ogólnie to dobrze że tylko zmieniają tabor, a nie rezygnują z transportu, bo szkoda by było takiej fajnej firmy, ciekawe czy skuszą się na Stralisa II. :twisted:

Wklejam fotki, bo pod tym względem to kiepsko w tym temacie. :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

(C) http://agromasz.auto.pl/

Ostatnio zmieniony 29 maja 2009, 13:51 przez Łukasz Traker, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 03 sie 2008, 13:07

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1
Samochód: Szwedzkie badziewie z Göteborga

Te zdjęcia są robione na ich bazie na wlocie do Domaradza od Rzeszowa po prawej stronie?

Post Wysłano: 03 sie 2008, 13:12
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Te zdjęcia są robione na ich bazie na wlocie do Domaradza od Rzeszowa po prawej stronie?
Tak kolego dokładnie :!:

Post Wysłano: 27 wrz 2009, 21:48
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 9025597
Samochód: Iveco Stralis

Dzisiaj leciałem do Rzeszowa i widziałem baze :)Szkoda że nie wziąłem aparatu było czemu zdjęcie zrobić stało chyba z 15 samochodów:) widziałem jakieś 3-4 dafy czy tylko na tym się kończy na dafach czy będziecie brali coś jeszcze.. Aha i jeszcze jedna straliska pod Rzeszowem stała.

Post Wysłano: 14 gru 2009, 20:42

Użytkownik

Użytkownik

Widziałem Iveco wywrotkę 3osiową z logo Agromasz'u na tylnej burcie w Rzeszowie 11 grudnia. Kiper taki typowo "angielski" - zapewne auto z wysp i przekładane. Ciekawe czy ciągniki do ich taboru też z wysp pochodzą?

Post Wysłano: 07 wrz 2010, 15:37
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Witam.

Wie ktoś może co tam ciekawego w firmie Agromasz? Ostatnio widziałem nowego MANa.

Post Wysłano: 12 mar 2012, 6:48

Użytkownik

Użytkownik

Wczoraj póznym popołudniem ok. 18 wyprzedzałem w korku na M6 ich Stralisa [ jechał na południe GB między Manchester a Stoke ] miał prawy przód kabiny poklejony taśmami samoprzylepnymi . Wszystkie plastiki były popękane [ ale szyby i lustra całe ] ...

Byłem ciekawy jak długo dojedzie z takimi "ozdóbkami" - VOSA na 100% przyklei się do niego :lol: .

Post Wysłano: 12 mar 2012, 9:21
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 11426561
Samochód: IVECO STRALIS (tandem)

Cytuj:
Wczoraj póznym popołudniem ok. 18 wyprzedzałem w korku na M6 ich Stralisa [ jechał na południe GB między Manchester a Stoke ] miał prawy przód kabiny poklejony taśmami samoprzylepnymi . Wszystkie plastiki były popękane [ ale szyby i lustra całe ] ...

Byłem ciekawy jak długo dojedzie z takimi "ozdóbkami" - VOSA na 100% przyklei się do niego :lol: .
Jak "beknie" to i tak za mandacik mu szef zwróci chyba, że auto zostanie uziemione i trzeba będzie sprawne auta wysłać po klamota i naczepe.
Głupia oszczędność. Wysłać rozlatujące sie auto, a później problemy. Najgorsze, że kierowca to musi wziąć na klate, bo on wziął uszkodzone jakby auto.

Post Wysłano: 12 mar 2012, 13:01
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Ta, najpewniej go obdarli gdzieś na parkingu albo promie, no i poratował jak mógł. Na wyspach będzie remont prowadził?? Objedzie i poskładają. Weź rusz głową trochę.

Post Wysłano: 12 mar 2012, 17:49
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 11426561
Samochód: IVECO STRALIS (tandem)

Cytuj:
Ta, najpewniej go obdarli gdzieś na parkingu albo promie, no i poratował jak mógł. Na wyspach będzie remont prowadził?? Objedzie i poskładają. Weź rusz głową trochę.
Ty też możesz ruszyc troche głową. NIe wiadomo jak tamtejsza policja może na to patrzeć. Nie wiem jak wyglądały te uszkodzenia ale chocby nawet oberwany zderzak czy spojlery osłony aerodynamiczne i jedziesz a nagle cos sie posypie. Jak trafi w auto za nim czy obok to różnie moze to wyglądać. I wtedy oberwany zderzak to pikuś, niby głupia drobnostka ale może drugiemu uszkodzic samochód czy tez krzywde zrobic.
Troche wyobraźni.
A przez takie cos policja moze "uziemic" samochód i kierowca musi sie martwic.
Jeżeli to sie stało juz w trasie to trzeba posklejać i może objedzie a jeżeli takie auto z firmy wyjechało to ktos tu czegos nie dopilnował albo dziwnie firma oszczędza.

Post Wysłano: 12 mar 2012, 19:35

Użytkownik

Użytkownik

Takie "poklejone" autko rzuca się w oczy ... VOSA , Policja albo Highway Officer może się przyczepić do gościa . Autko miał załadowane [ plandeki były lekko "napuchnięte" ] . Te uszkodzenie nie były jakieś wielkie ... maska , narożnik były uszkodzone [ zderzak i lampy były całe ] .

Zapytał bym się gościa co się stało , ale nie mam radyjka w aucie [ śmigam tutaj autobusem ] .

Post Wysłano: 02 cze 2012, 21:48

Użytkownik

Użytkownik

Witam, widzial ktos ich nowego dafa?