Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
W dniu 6 lutego 2012 na mocy podpisanej umowy sprzedaży, firma Skat Transport Sp. z.o.o. z Gdańska oraz dotychczasowy Prezes Zarządu Expolco Transped sp. z o.o. Wiesław Frolików, stali się jedynymi właścicielami Spółki Expolco Transped.
Tym samym PEKAES SA. przestał być udziałowcem Spółki.
To już je maja?Mozesz powiedziec Kamilu coś wiecej-widziales juz czy cos słyszales?...
Mijałem się dzisiaj z jednym w D, więc chyba mają. Ale w ostatniej chwili go przyuważyłem i nie zwróciłem uwagi w jakiej kabinie był. W każdym razie - mega.
GG: 0
Samochód: renault magnum 460dxi
Mi to skat sie zawsze kojarzył z magnumkami a teraz to widze ze mercedes tam wymiata jak dla mnie to te w niskich kabinach za małe na te trasy. Ale ten nowy to naprawde ładny.A tak ogolnie to co słychac w skacie ?? Chyba kicha bo zwolnił sie kierowca z moich stron z tamtad ktory troche zycia spedzil w ich firmie .
GG: 39011022
Samochód: już wkrótce Scania Top Line
Skat, tworzy nowy image firmy, nowa stronka internetowa(nie jedna firma transportowa chciałaby się taką pochwalic) , wkrótce nowa siedziba przy południowej obwodnicy.....ot taka ciekawostka
_________________ Kat A,B,C,CE,hds,wózki widłowe,tynkarz, a do tego wciąż studia....a wszystko z miłości do
GG: 39011022
Samochód: już wkrótce Scania Top Line
A najlepsze co słyszałem od jednego drivera ze Skat'a to, że podobno nawet młodych przyjętych na przyuczenie na nich puszczają bo są dużo mniej awaryjne(skoro nowe to raczej wcale ) od tych starych i się dużo łatwiej prowadzi, i nawet młody nie powinien mieć dużego problemu podobno
_________________ Kat A,B,C,CE,hds,wózki widłowe,tynkarz, a do tego wciąż studia....a wszystko z miłości do
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 66 gości