Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Mieszkam całkiem niedaleko od ich "kurników" w Bałdrzychowie, często widzę ich zestawy lecące przez moją wioskę, zawsze czyste i zadbane. Z tego co słyszałem kierowcy szczególnych powodów do narzekań tam nie mają.
_________________ Raben - your partner in logistics
Samochód: Man TGA XXL 18.430,Peugot Boxer 2.2
W kleczewskim oddziale Woźniaka dobudowują kolejne 2 sortownie i 6 kurników prace już trwają obecne 2 kurniki są już zburzone na których miejscu powstaną sortownie a nowe kurniki zostaną prawdopodobnie wybudowane po przeciwnej stronie drogi gdzie mają swoje ziemie ale chyba tam sad powstanie bo coś tam wykopują albo wykarczują część lasu i pobudują za pozostałymi
_________________ Pilnie sprzedam zbiornik 250l aluminiowy seryjny od mana .
Zainteresowanych proszę o kontakt pw w celu dogadania się.
To coś tam się widzę dzieje. Ostatnio gdy tam przejeżdżałem to widziałem że coś się dzieje. Tylko niech zostawią nam budynki co są w okolicy, bo gdzie będziemy grać w paintball.
Koledzy są teraz przyjęcia do Woźniaka? Jak tam z kasą? Płacone od kilometra czy diety? Warto się u nic zaczepić czy nie? A także jaki system pracy u nich panuję, bo już dawno nie widziałem rzetelnych informacji. Liczę na szczere opinie, bo jestem zainteresowany pracą u nich.
Koledzy są teraz przyjęcia do Woźniaka? Jak tam z kasą? Płacone od kilometra czy diety? Warto się u nic zaczepić czy nie? A także jaki system pracy u nich panuję, bo już dawno nie widziałem rzetelnych informacji. Liczę na szczere opinie, bo jestem zainteresowany pracą u nich.
Samochód: R500
Swego czasu woziłem kukurydzę do Ząbkowic, a mają tam ten elewator i auta tam stoją. Jeden z kierowców mówił, że mają płacone za km i diety, ale nie wiem czy mówił prawdę.. Siedzą cały tydzień w kabinie i na weekend zjeżdżają. Nie wiem jak jest teraz, piszę to co mi powiedziano
W zeszłym tyg.gadałem z kiero od nich w Rumunii,jechał chłodnią.
Mówił właśnie ze wyjazdy na tydzień,powroty różnie albo coś ładują albo na pusto.
Twierdził że pracuje tam 7lat i że kiedyś było lepiej,teraz dosyć duże rotacje kierowców i w ogóle.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 35 gości