Jak to się mówi dla chcącego nic trudnego. Cóż będziemy próbować zobaczymy co z tego wyjdzie. A właśnie jak wygląda sytuacja ze spaniem ?? chyba jest jakiś tam mały czas na małą dżemkę ??
Kolego czasami się zdarzyć może spanie na Czerwonym świetle na skrzyżowaniu.Pamiętaj nie traktuj pracy pilota że ci wszystko wolno bo szybko polegniesz wiem z własnego doświadczenia robię to od 1992 roku.
_________________ Kto sukcesu chce znajdzie do niego drogę,kto sukcesu nie chce ,zawsze znajdzie wymówkę
Wczoraj po 23:00 leciały dwa gabaryty i dwa piloty na obwodnicy Torunia w stronę Lubicza. Nie widziałem kto pilotował ale podejrzewam że to chem speedy. Wiezli chyba elementy do mostu. Fotek brak, bo zauważyłem ich w ostatniej chwili gdy stałem na poboczu
Samochód: fiat doblo
To i ja dodam parę fotek mojego pędzidełka. Obecnie można mnie jeszcze w nim zobaczyć, ale już nie długo Część z Was już znam, a resztę chętnie poznam na szlaku. Pozdr dla wszystkich.
Samochód: fiat doblo
Chłopaki, a może podrzucił by ktoś linki, albo namiary do firm które zajmują się:
-instalacją i naprawą ogrzewania postojowego (gdzie i jakie kupić)
-porządne usługi elektryczne (tj. montaż i właściwe podpięcie w układ elektryczny lamp błyskowych)
-gdzie i jakie lampy błyskowe nabyć
-oklejanie folią odblaskową (napis pilot, jodełka itp)
-firmy zajmujące się profesjonalną zabudową (łóżko, stolik itp)
Jeśli ktoś zna jakieś firny związane z w/w usługami godne polecenia, to prosiłbym o info w tym temacie.
Myślę że przyda się to nam wszystkim. Z góry dzięki za pomoc.
Ktoś orientuje się jak wymagania na pilota maja firma kadex w radomiu? Sarens w Sochaczewie? i PeterStar w Szydłowcu?
W Sarensie potrzebują kierowcy pilota z kat. C+E czyli człowieka do zapieprzania. Ogłoszenie na stronie Sarensa wisi już od jesieni i do tej pory nikogo sobie nie znaleźli. Kiedyś firma Peterstar szukała pilota z BF-3. Najlepiej chwyć za telefon i podzwoń po firmach to się wszystkiego dokładnie dowiesz.
_________________ Recykling 1 tony papieru pozwala oszczędzić 17 drzew, 26 500 litrów wody, od 2,3 m3 miejsca na składowisku śmieci, 320 litrów ropy, 24kg zanieczyszczeń odprowadzanych do atmosfery, 4200 kWh energii- jest to wystarczająca ilość energii, aby zasilić nią przeciętny dom przez 6 miesięcy !
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 15 gości