Samochód: ADR
Sam się zastanawiam, bo chętnie porzuciłbym jazdę w zwykłej hurtowni.
Ktoś gdzieś rzucił hasło, że jednym z przewoźników ma być Olszański z Olszyn. Ale czy to prawda, nie wiem, nie dzwoniłem jeszcze. Ogółem ciężko wydrzeć informację, nawet będąc w kręgu kierowców z Tarnowa. Niektórzy milcząc chyba liczą na znaczne profity za jazdę w lidlu. Roboty budowlane na dojeździe do magazynów powoli się kończą, więc i zapewne po 'rekrutacji' dla kierowców.
Swoją drogą czas pokaże ile miejsc się zwolni w 'biedronce' wojnickiej.
Mój Ojciec po przeczytaniu Twojego postu powiedział, żebym Ci napisał, że często bywa w Gliwicach na lidlu, i nieraz gadał z kierowcami. Jeżdżą przewoźnicy ( w Gliwicach +/- połowa aut jest z OMEGI Pilzno), kierowcy w większości lokalni, jeżdżą 5 dni w tygodniu, sami ładują, rozładowują i zdają zwroty, kasa różna, ponad 3zeta. Jeśli to jest koło Tarnowa, to możesz zastukać do Omegi, bo możliwe że tam się wstawią.
Samochód: ADR
Dzięki wielkie za informacje, przekaż też tacie.
Jestem praktycznie z Tarnowa, wydawało mi się że wiem co w Omedze piszczy, a jednak tego nie wiedziałem. Chyba podzwonię i popytam czy maczają w tym palce.
Swoją drogą podobno też SM Logistic z Andrychowa coś tam działa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 15 gości