GWM Trans Log
Firma GWM Trans Log mieści się Lęborku i powstała z firmy aptekarskiej GWM.Ojciec prowadzi Aptekarstwo a syn bawi się w transport i mu to wychodzi bardzo dobrze.Jakby co to informacje mam od kieorwcy firmy GWM -Pozdrawiam Wojtka
W przypadku Wojtka: Renault Master rocznik 2006.Jak wiadomo dopuszczalna masa 3,5 tony.Płaca: 4000zł na trasach międzynarodowych i tylko międzynarodowych.W Renówce do dyspozycji jest wszystko.GPS Internet Dostaje sie swój telefon firmowy a nawet garczki
Wiadomo Leżanka jest and kabiną taka kabina sypialna i jest tam sporo miejsca.Trasy szczególnie Niemcy min. Anglia Francja Dania Holandia Czechy.Warunki pracy sa idealne.Kierowców jest mało będzie około 20.Firma sie rozwija bardzo dobrze.Niedawno zamówione zostały nowe zestawy.Najstarsyz pojazd jest z 2006 roku.Innymi słowami mówiąc...Zapisać sie do firmy odebrać auto i jeździć
Zdjęć narazie nie mam ale gdy zgram z kamery wszystko pokaże
P.S.-Jesli sie ktoś chce zatrudnić to prosze bardzo z tego co wiem firma zamówiła teraz DAFy LFy pod Tandem no i stoją 3 Renault Master.Wszystko an trasach międzyanrodowych.Nie trzeba mieć doświadczenia.
Jesli ktoś chce nr tel. i adres dokłądny firmy GWM TransLog prosze do mnie.Wszystko spróbuje wytłumaczyć
Pozdrawiam
[ Dodano: Sro, 11.07.2007, 12:02 ]
...Informuje o zdjęciach
(C) Toreba