_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Nie chce siac plotek....ale bodajże jakieś 1000-1150...ogólnie masakra jak nie wezmiesz jakiejs drobnicy.W Kwietniu z wawy było duzo exportów do HH , ale trzeba było miec puszke APL-a... i płacili jakies 700 euro.
GG: 7539165
Samochód: Leon MK1 TDi
Może ktoś na priva wysłać namiary na jakąś firmę gdzie szukają kierowców na kraj ? Mile widziane stacjonowanie na weekend auta w miejscowości Świecie nad wisła. Pozdrawiam elias
Może ktoś na priva wysłać namiary na jakąś firmę gdzie szukają kierowców na kraj ? Mile widziane stacjonowanie na weekend auta w miejscowości Świecie nad wisła. Pozdrawiam elias
Podlacze sie do kolegi, mile widziane auto pod dom ale nie jest to priorytet Interesuja mnie firmy z 3miasta i okolic, ja mieszkam w Nowym Stawie
Choma , nic lepszego nie znajdziecie wszędzie smród bród i ubóstwo czyli ogólny kołchoz .
wyłączniki pod popielniczkami macie czy gdzie?
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Nie wiem czy takie pytanko padło, ale do osób w temacie: jak wygląda praca na kontenerach w porównaniu np. do jazdy zestawem z plandeką? Zastanawiam się nad kontenerami, gdyż teoretycznie robota wydaje się przyjemniejsza (z uwagi na fakt, iż kierowca nie musi martwić się o załadunek, dechy, pasy i inne pierdoły), ale nie wiem jak to wygląda faktycznie. Są jakieś szczególne minusy tego typu pracy, jakieś niuanse które nie występują w wypadku pracy na zwykłych zestawach?
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Cytuj:
@MAN czy ja wiem czy to taki minus? Niektórzy tylko tak chcą jeździć
Man a Ty nadal tylko wschód robisz?
Tak nadal jeżdżę na wschód jak mam jeździć z Hamburga na Polskę to nie mogę patrzeć na te landówki ciągle ta sama droga.
Przynajmniej trasy na wschód są jakąś odskocznią od rutyny
W czwartek koło 00:00 inspekcja się przyczaiła z wagą na dwa tematy pod estakadą kilku wyciągnęli ... oj trzęśli portkami chłopaki ^.^ radio się gotowało od słów " chodź na nasz szybko chodź na nasz" ... dziwną sprawą wydało mi się, że podczas kontroli itd podjechało do nich nowe X5 i po pewnym czasie wszystko się rozjechało. phi?! I jak w tym kraju uczciwie zarobić?!
Byłem tego świadkiem kolego,a tak skąd jesteś "golasek" bo masz napisane Mazury,ja tez jestem z Mazur Nie mogłem z tego : ''chodź na nasz,chodz na nasz'' ;p
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 6 gości