1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Witam. Trochę szkoda że sprzedałeś Volvo, ale to już tylko twoja sprawa. Co do nowego nabytku to bardzo ładna ta premiumka. Tylko cos te halogeny na blendzie nie pasują, ale o gustach i guścikach się nie rozmawia. Życzę wielu bezawaryjnych i szerokości.
Ekhem... Premiumka... Ale cóż twoje auto, nic mi do tego. Powiedz dlaczego nie kupiłeś powiedzmy Volvo, które można kupić z podobnych roczników, z tą samą normą za podobne pieniądze?
Ekhem... Premiumka... Ale cóż twoje auto, nic mi do tego. Powiedz dlaczego nie kupiłeś powiedzmy Volvo, które można kupić z podobnych roczników, z tą samą normą za podobne pieniądze?
Międzynarodówka to daleka czy bliska?
Powodzenia jedynie mogę życzyć
Się chyba słabo orientujesz. Volvo z tego rocznika to się zaczyna za jakieś ładne kilka tysięcy!!!! - wiem bo dosyć intensywnie się interesowałem cenowo Volvami jak szukaliśmy ciągnika więc nie pisz takich rzeczy.
Dla Dakera: powodzenia na międznraodówce. Renia dobrze się prowadzi;]
No Panie teraz to mnie zaskoczyłeś, bardzo ładna premiumeczka,
ładny kolorek, halogenki jakieś takie dziwne nie pasują mi w tamtym
miejscu, za to obrysy z tyłu kabiny są naprawdę ładne.
Oby się sprawowała, dobrze prowadziła i małe normy przywoziła.
Pozdrawiam Kamil
_________________ Pie..ol wszystko, zostań kierowcą zawodowym. Rób to co kochasz...
GG: 9805936
Samochód: Renault Premium
Premiumeczka! Będziesz zadowolony Czekam na pierwszą relacje z trasy, oraz na to, czy bardziej spodoba Ci się ona czy jednak będziesz tęsknił do Volvo (które złe też nie jest).
Międzynarodówka to daleka czy bliska?
Powodzenia jedynie mogę życzyć
Się chyba słabo orientujesz. Volvo z tego rocznika to się zaczyna za jakieś ładne kilka tysięcy!!!! - wiem bo dosyć intensywnie się interesowałem cenowo Volvami jak szukaliśmy ciągnika więc nie pisz takich rzeczy.
Dla Dakera: powodzenia na międznraodówce. Renia dobrze się prowadzi;]
Kolego czytaj dokładnie co piszę. Napisałem podobnym myślałem tutaj o samochodach w wieku +/- 2 lata oczywiście bardziej na minus. Norma ta sama. A to jest low deck. Kolega ostatnio kupił FH 440 standard ,o rok starszego, w prawie identycznych pieniądzach. (sugerując się aukcją bliźniaczki, bo Daker nie napisał ile ta zabawka go kosztowała.) A volvo z 2009 to już jest 3 generacja,więc zawsze będzie przepaść cenowa między poszczególnymi generacjami.
Nie będziemy sie tu sprzeczac bo to temat o samochodzie dakera. chciał Premium kupił Premium. Proste. A czytać umiem. A parę groszy które zaoszczędził na kupnie młodszego samochodu mniej cenionej marki mu sie przydadza przy kupnie naczepy czy rozkrecenie nowej działalności. pozdrawiam
Panowie nie ma co się kłócić Renia 09 rok czyli 3 letnia , auto przy którym nie trzeba "klęczeć jeszcze" , przelatane 370 tysięcy według mnie aż tak dużo nie zrobiła. Fakt nie jest to Volvo , Scania czy MAN ale przy dbaniu Dakera o auto nie ma co się martwić będzie bić śmiało kilometry. Pozdro Daker !
Nie poszczajcie sie tym że to nie volvo:roll: Za takie pieniądze nie da sie kupić volvo z tego rocznika
Jak jest to automat to skrzynia również jest produkcji volvo, po zatym waga paryżanki a waga eFhacza, a moim zdaniem to 3x lepiej chodzi od w/w MANA
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Cytuj:
Nie poszczajcie sie tym że to nie volvo:roll: Za takie pieniądze nie da sie kupić volvo z tego rocznika
Jak jest to automat to skrzynia również jest produkcji volvo, po zatym waga paryżanki a waga eFhacza, a moim zdaniem to 3x lepiej chodzi od w/w MANA
I tak wole 3x gorszego MANa bez AdBlue nisz się gnieździć w tej małej premiumce z lepką dwóch marek , masz jakiś uraz do MANów jak ja do Renówek
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Mnie pogrążyła ta Premiumka jak zobaczyłem ją w tym temacie , żeby to jeszcze była Magnumka to bym nic nie powiedział na ten temat.
Mam się podniecać jak nie którzy na widok paru dodatkowo zamontowanych lampek zwłaszcza z tyłu kabiny
Też nie rozumiem Dakera, co chwile zmienia auta jak małe dziecko. Kupić wywalić x kasy na poprawę stanu technicznego/wizualnego i sprzedawać auto.
nie pojmuje niektórych aspektów technicznych, i raz wyleciał mi z portfela d20cr od tamtej pory tga nie tykam.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Kupić wywalić x kasy na poprawę stanu technicznego/wizualnego i sprzedawać auto.
A miał się starym Volvem podpiąć pod naczepę megę i jeździć nim na międzynarodówce? Trafił pewnie lepszą, ciekawszą robotę, to musiał się do niej ustosunkować i poczynić odpowiednie kroki. Trzeba się rozwijać, a nie stać w miejscu.
Kupić wywalić x kasy na poprawę stanu technicznego/wizualnego i sprzedawać auto.
A miał się starym Volvem podpiąć pod naczepę megę i jeździć nim na międzynarodówce? Trafił pewnie lepszą, ciekawszą robotę, to musiał się do niej ustosunkować i poczynić odpowiednie kroki. Trzeba się rozwijać, a nie stać w miejscu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości