Spotkaliśmy ich na A3 przed Wurzburgiem, mieliśmy wystrzał i wymienialiśmy koło na poboczu. Udało nam się ruszyć dosłownie przed ich nosem. Inaczej jechalibyśmy w korku za nimi.
Następnego dnia stali na A3 przed Frankfurtem nad Menem, pewnie weekend na parkingu.
W artykule http://www.lausitznews.de/pressebericht_9185.html wyczytałem, że jadą do Szwajcarii do Basel. Można wiedzieć jaką trasą przez Niemcy? A4 - A72 - A9 - A3 i co dalej, na A5 do Szwajcarii czy jeszcze jakieś objazdy mają?
Samochód: Kangoo
Z piątku na sobotę mijałem się(z długościami) gdzieś koło Bydgoszczy(we mgle ). Prowadziłem dźwig od Herkulesów , mijałem się no właśnie z kim ? , niemniej jednak pozdrawiam
GG: 175257427
Chrabąszcz ... nie były to czasem 3 zestawy i jeden pilot w kierunku szczecina ... bo jeśli tak - to mogły byc duńskie składy na pusto + nasz pilot ... Im nie idzie wytłumaczyć ze tele na pusto nie musi mieć powłączanych wszystkich kogutów ...
_________________ "... Life's simple, make choices, don't look back ..."
Wczoraj ze Świecia ruszył transport z silosami (2 sztuki) do Grudziądza przejazd przez Płużnica, Wąbrzeźno, Radzyń Chełmiński (5.20 wysoko, 30 długo, 5 szeroko), firma wykonująca przejazd OL-TRANS pojazdy pilotujące również z OL-TRANS-u. Pozdrawiam Łysego i reszte chłopaków.
sorry za jakość trzeba zainwestować w aparat lepszy...
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 8 gości