Będzie z tego fajny pojazd.Ogólnie żuczki ze straży nie były zajechane,a co najważniejsze przy blacharce tego pojazdu,były garażowane.Kiedyś jeździłem Żuczkiem,który rozwijał prędkość 75km/h.Przeciętna ciężarówka na autostradzie by go zgubiła.
_________________ "CHCĘ UMRZEĆ WE ŚNIE JAK MÓJ DZIADEK, A NIE KRZYCZĄC JAK JEGO PASAŻEROWIE."
na pilotaz fajny za transportem zdazy jak na BF3 to trzeba by poszukac takiej "WVZ-Anlage" na swatlowodach zeby roczniki sie zgadazly i smigac na zoltych tablicach
_________________ Pozdrawiam "nienormatywnych" i "nienormalnych" na drodze. Mega Windmill Transporter Driver
Dobo Dawid ma już swoje a ten jako pomocnik na demontażach może wspierać niech mimo wieku tez coś robi niech jest potrzebny .Dzisiejsze skomputeryzowne auta tego wieku mogą nie dożyć.
_________________ Kto sukcesu chce znajdzie do niego drogę,kto sukcesu nie chce ,zawsze znajdzie wymówkę
To nie marzenia,to żart.Gdybyśmy mieli takich(takie) mechaników,firma poszła by z torbami,my też.Mogli by się nasi mechanicy tak ubierać chociaż.Właśnie oplułem monitor,bo przeczytałem,co napisałem.
_________________ "CHCĘ UMRZEĆ WE ŚNIE JAK MÓJ DZIADEK, A NIE KRZYCZĄC JAK JEGO PASAŻEROWIE."
GG: 175257427
Ja się oplułem, czytając komentarz DRIVER'a ... Już ja widzę pewnego mechanika Mietka, latającego w obcisłej koszulce i obcisłych szortach ... Pomarzyć - dobra rzecz, ale z transportu nici ...
_________________ "... Life's simple, make choices, don't look back ..."
Swoje pytanie kieruję do znawców transportu ponadnormatywnego. Czy można wykupić na Niemcy jakieś zezwolenie by móc jechać naczepą przekraczającą 4m wysokości?
Cytuj:
Swoje pytanie kieruję do znawców transportu ponadnormatywnego. Czy można wykupić na Niemcy jakieś zezwolenie by móc jechać naczepą przekraczającą 4m wysokości?
jednorazowe czy permanentne?
Jakie to ma znaczenie ?
a no takie że jak chcesz naczepe gdzieś przewieźć w celach pokazowych itp to masz szanse, jeśli chcesz nonstop jeździć z naczepą to trudno bedzie to uzasadnić w urzędzie wydającym pozwolenie...
Jest.Musisz porozmawiać z kolegą Levy z forum,on zajmuje się takimi sprawami.
Cytuj:
a no takie że jak chcesz naczepe gdzieś przewieźć w celach pokazowych itp to masz szanse, jeśli chcesz nonstop jeździć z naczepą to trudno bedzie to uzasadnić w urzędzie wydającym pozwolenie...
Czyli można i takie i takie,więc dlaczego pytasz ?
To stałe nie wchodzi w rachubę,bo jest do 4m wys.Jednorazowe są,ale na wytyczoną trasę.pozostaje jazda na dziko,bo za dużo zapłacisz.Chyba że jeździsz przez D tą samą trasą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 5 gości