Kolego od siebie doradzę Ci jedna rzecz idź do lumpeksu kup wszystko co najtańsze i ubierz, wtedy będziesz wyglądał jak rasowy Trucker
. Przepraszam że sobie robię kpiny
, ale ten temat jest właśnie taki. Za niedługo pojawi się temat czy mając rozmiar buta 41 ,5 można być kierowcą
A co do pytań. Kierowcy w jednej firmie będą inaczej ubrani bo to będzie zależeć od specyfiki pracy np. kierowca w dystrybucji będzie miał inne ubranie od kierowcy w budowlance, czy też między krajówką i międzynarodówką itp. Jedynymi podstawowymi elementami, które będą się pokrywać to na pewno kurtka przeciw deszczowa z kapturem i elementami odblaskowymi, robocze ubrania typu gorsze spodnie, bluza, w zimie kufajka w czasie za i wyładunków oraz napraw na drodze. A do tego dwie pary butów robocze z metalowymi noskami oraz buty sportowe z jak najbardziej płaską podeszwą. Mit koszuli flanelowej i czapeczki z daszkiem będzie zawsze w modzie ze względu na to że są to elementy ponad czasowe i wygodne. Przypomina mi się kiedyś takie pytanie mojej koleżanki jak ubierają się kobiety kierowcy
Odpowiedz moja była tak samo jak ty. Przecież kierowcy to nie kosmici, aby wyglądali inaczej od tych co pracują na miejscu. Pozdrawiam Wilk 09
.