Dawid miło Mi obecnie świeżak w zawodzie ale mam nadzieję zmienić to w najbliższym czasie. Ktoś może mnie kojarzyć pod tym samym nickiem z forum omegaklub.eu
_________________ Nie ma nic pewniejszego od śmierci, nie ma nic mniej pewnego niż jej godzina...
Jestem nowa i chciałam się przywitać. Od jakiegoś czasu obserwuję forum jako gość, ale z racji że jestem już o krok od bycia "jedną z Was" (o ile wszystko dobrze pójdzie!), postanowiłam założyć konto.
Mam nadzieję, że będziecie mi czasem służyć radą, bo przede mną trudny czas bycia żółtodziobem na drogach.
Pozdrawiam!
_________________ Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością...
Ja również witam. Tak samo jak moja poprzedniczka, obserwuję to forum już od jakiegoś czasu. Na co dzień wprawdzie nie zajmuję się transportem, ale bardzo mnie ten temat interesuje i mam nadzieję, że dowiem się tu czegoś ciekawego
Witam. Mam na imię Wojtek pochodzę z Tarnowa Podgórnego. Już od dawna przęglądam to forum i postanowiłem się zarejestrować. Interesuje mnie zawód kierowcy i wszystko co z nim jest związane. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
_________________ 18.08.2011r [C] [CE] z biegiem czasu Z werwą panie kierowco. Z werwą.
GG: 20526559
Samochód: Może kiedyś Fiat Tipo :)
Witam Radek z Rzepina... Od niedzieli na forum interesuje się transportem i pożarnictwem... Związane z ciężarówkami pozdro dla administratorów i forumowiczów...
Hej! Jestem Kuba mam 27 Lat i kilka kat na swoim koncie obecnie zdaję prawko na autobus ale to już chyba z nudów bo nie mam zamiaru pracować w tym biznesie
Cześć jestem Kamil, lat 23 z okolic trójmiasta. Jestem na etapie zdobywania wyższych kategorii i miałem 10 miesięczny romans w transporcie międzynarodowym w firmie z zepsutymi sprinterami. (kierownica po złej stronie ) Pozdrawiam i życzę szerokości.
Witam !! jestem Adrian i pochodze z Pułtuska.interesuje sie ciężarówkami i transportem przeglądam forum od roku ale nie dawno postanowiłem się zarejestrować pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: andy the driver i 7 gości