Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 15 lut 2013, 20:40

Użytkownik

Użytkownik

GG: 6661597

Wtam. Mam pdłączyć nawigację w Manie TGX 440 ( buda xl) zupełnie nowiuśkim ,która jest tylko na 12 V.Jest w nim białe gniazdko na 12 V ale nie wiem skad dochodzi napięcie.Gdzie jest przetwornica do tego gniazdka i gdzie znajdują sie bezpieczniki bo w panelu z bezpiecznikami 24 V ich nie ma.

Post Wysłano: 15 lut 2013, 20:45
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE

Cytuj:
Gdzie jest przetwornica do tego gniazdka i gdzie znajdują sie bezpieczniki bo w panelu z bezpiecznikami 24 V ich nie ma.
Oj chyba jest :mrgreen:

Zależy ile masz przetwornic, jak jedna to pod atrapą po prawej stronie pod tymi plastykami jak masz drugą to ta druga powinna gdzieś być schowana za panelem sterowania ogrzewaniem

Filmy z tras

Post Wysłano: 15 lut 2013, 21:01

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
Gdzie jest przetwornica do tego gniazdka i gdzie znajdują sie bezpieczniki bo w panelu z bezpiecznikami 24 V ich nie ma.
Oj chyba jest :mrgreen:

Zależy ile masz przetwornic, jak jedna to pod atrapą po prawej stronie pod tymi plastykami jak masz drugą to ta druga powinna gdzieś być schowana za panelem sterowania ogrzewaniem
Jeski... nie wiem ile ich :roll: jest.Chodzi mi o tą,do której mogę podłączyć nawigację.najlepiej by było podłączyć do tej,która będzie miała ciągle napięcie nawet po wyłączeniu wyłącznika przy akumulatorach.Jest taka? :roll:

Post Wysłano: 15 lut 2013, 21:48
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE

Nie ma takiej.
Poza tym poco ci na stałe zasilanie do nawigacji, jak niema prądu w aucie to auto nie jedzie :mrgreen:

Z rozpiski z bezpiecznikami wynika ile jest przetwornic, zrób fote tej naklejki z bezpiecznikami to ci powiem ile masz przetwornic i który to bezpiecznik :wink:

Filmy z tras

Post Wysłano: 16 lut 2013, 14:22

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Nie ma takiej.
Poza tym poco ci na stałe zasilanie do nawigacji, jak niema prądu w aucie to auto nie jedzie :mrgreen:

Z rozpiski z bezpiecznikami wynika ile jest przetwornic, zrób fote tej naklejki z bezpiecznikami to ci powiem ile masz przetwornic i który to bezpiecznik :wink:
Man.Do nawigacji potrzebne mi jest na stałe zasilanie (wyjasnie Tobie to na ucho).Masz rację Jest jedno zabezpiecznie przetwornicy (25A) i wynika ,ze jest tylko jedna.

Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]