Cytuj:
generalnie jeśli zagłębisz się w temat to przeważnie lampy z soczewkami dobrze spisują się pod palnikami..a z żarówkami maja mierne efekty...efekt jest taki że jedna lampa świeci lepiej niż dwie razem wzięte...pisze tutaj o zwykłym paniku 4300, bo to najbardziej zbliżone do światła dziennego,co do xenonów pisze o lepszych tzw. hid-ach z can-em...oryginały to raczej kosmos cenowy...ale nie mogą to być buble za 50zł bo nic w cb-radiu nie usłyszysz i błędy się wyświetlą...
Te lampy z tego co wiem były projektowane głównie pod xenony...ale projekt a życie to różnica...a liczy się najczęściej cena....
Temat palników w soczewce znam bo mam tak zamontowane w osobowym (4300k), tylko chciałem się dowiedzieć jaka jest różnica w świeceniu w takiej paryżance (zwykłe vs. HID), czy ogólnie poprawia na tyle, że jest warte to zachodu, bo soczewa soczewie nie równa (znam z autopsji).
Klienci nie mają problemów z mundurowymi
Jakbyś mógł wysłać mi na PW linki ze sprawdzonymi przez siebie przetwornicami (na szynę i bez) które nie sieją po CB będe wdzięczny