Cytuj:
Jak już tak gadamy o tym kto czym się uczył zdawać to ja uczyłem się na STAR 266 a zdawałem na MAN LE 12.220 i jakoś żyję. Mało tego uważam że jak ktoś nauczył się jeździć takim blaszakiem to i w nowszym aucie poradzi sobie bez problemu.
O kolega to w wojsku chyba robił prawko
No tak, jazda Starem to przygoda - zupełnie inaczej jest uczyć się jeździć klamotem i zdawać na czymś co w środku jest ciche, wygodne i ergonomiczne jak osobówka (np. TGL), a co innego uczyć się na w miarę przyzwoitym sprzęcie, a potem musieć się przestawić np. na Stara 200 lub Jelcza 315
Cytuj:
A wy wszyscy nie łamiecie przepisów, tylko pouczacie innych
Jak dla mnie tyle przepisów ile tam było złamanych, to raczej "smutna rzeczywistość" - to nie jest zupełnie tak, że program tym samym jednoznacznie pokazuje kierowców w złym świetle.
A blondyna jak dotąd stanowi "najsłabsze ogniwo" tego programu - sprawia wrażenie typowej blondynki, czyli z tego co do tej pory powiedziała nie można zbyt wysoko ocenić jej intelektu. Ale poczekajmy na kolejne odcinki, zobaczymy jak poradzi sobie w razie problemów mniej dramatycznych niż ta osa
Oświetlenie i nagłośnienie ostrzegawcze - montaż, naprawa, modyfikacje