Cytuj:
Thyssen-Krupp Duisburg
ja byłem tam kilka razy i nie zauważyłem, choć ostatnio ponad dwa lata temu, więc może się pozmieniało
Cytuj:
Huta szkła O-I Jarosław tam to czas się zatrzymuje - dosłownie
raz byłem, ale akurat poszło od ręki, może dobrze trafiłem.
nie znoszę wszelkiego rodzaju magazynów centralnych, Tesco, Lidl, Biedronka, gdzie na ogół panuje totalny bur.el, np. Biedronka w Rudzie Śląskiej, ta nowa, fakt poszło sprawnie rozładunek bez większych emocji, ale brak kibla przy portierni to dla mnie pomyłka, w zamian mogę iść koło rampy 24, tak ale jak ciśnie i naparza deszcz to nic ciekawego, porażka, dodatkowo ludzie pracujący tam sprawiają wrażenie że pracują za karę i to za totalne darmo.
Warszafka też jest "super" totalne chamstwo na drogach, jeden przez drugiego, używanie kierunkowskazów to często abstrakcja, albo wyprzedanie w ostatniej chwili i zajeżdżanie w celu zjechaniu na lewo na zjazd
Choć wg mnie, najgorsze nie są miejsca załadunku, a idioci których się tam spotyka, np. z ostatnich gdzieś pod Wrocławiem, jakiś pajac z kurierki przed samo auto położył mi paletę jednocześnie widząc że podjeżdżam pod rozładunek, na moje pytanie dlaczego tak zrobił, widząc że się ustawiam stwierdził że zawsze tam kładzie ta paletę
i że mój problem, więc w takiej sytuacji kończą się argumenty dialogu a rozpoczynają siłowe