Cytuj:
Jadąc od Świecka,to miało miejsce zaraz za Fichtenplan.
Andrzej to bylo jakies trzy lata temu.... i w drugim kierunku..... jechalem dwa konwoje wczesniej, (ladowalem razem za nimi), kierowca chlodni podobno mial troche ‰ no chyba ze historia sie poworzyla bo obie firmy sie zgadzaja.
Cytuj:
Robią to bez policji i wstrzymania ruchu. Karygodne a w zezwoleniu na 99% mają wpisany pilotaż policji .
Policja zaś ściga lory przewożące ciągnikami siodłowe z wysokością 4,35 i kasuje mandaty za brak pilota BF3 pod tym wiaduktem. Po prostu śmieszne.
Rafale poprostu tna koszty, (nie biore pod uwage sytuacji ze jada bez kwita bo na "rurach" to sie nie zdaza
) pilotaz kosztuje i trzeba zcekac, ja mialem kiedys pozwolenie na przejazd 4,53 bez policji bo na parkingu juz nie bylo miejsca zeby poczekac na nia poczekac, tylko powiedzieli ze nam dokopia jak sie zaklinujemy
Pytanie tylko po co cala ta impreza jak wiekszosc ladunkow ma mniej niz 4,45 (absenk auf 4,35) i spokojnie przechodza. Wiem ze skoro urzednik napisal to tak ma byc. Wracajac do tego wypadku to "Vossmann-y" stali na poboczu sprawdzali kola, byl prawidlowo oznaczony przez BF3, ladunek 4,6 szerokosci wystawal na lewa strone jakies 1,6m.
Tak czy siak smutno ogladac takie fotki, kazdy z Nas mogl tam byc.
z ostatnich tygodni
http://www.lejdc.fr/nievre/actualite/pa ... 32187.html ...
(wiem ze juz bylo na fb i innych)