1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
O dziwo poza połamanym narożnikiem zderzaka niema większych strat po spotkaniu z drzewem leżącym w poprzek drogi
Pod koniec tygodnia ma być "bliski" wschód całe 50 km za Moskwę
Witam. Mam pytanie techniczne. Czy w tych modelach wlew płynu do spryskiwaczy jest pod kabiną? i drugie jak się ją opuszcza. z której strony jest mechanizm
Wlew płynu jest pod atrapą, podnoszenie kabiny w prawym stopniu
Witam ponownie. Dzięki za szybką odpowiedź. Wsiadłem za kolegę na takie TGA i nie mogłem znaleźć wlewu gdyż okazało się, że ktoś u nas na firmie zgubił oryginalny korek i założył od płynu hydraulicznego czy czegoś innego Ktoś też sugerował, że wlew jest pod kabiną, dlatego pytałem o podnoszenie.
W samych okolicach Wrocławia spotkałem, takie 2, albo 3 auta
W Wrocławiu lata taki sam, inny kolor ma na górze zderzaka chyba, z taką rozperdyloną plandeką srebrną śmiga
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Mnie irytuje w cyfrowym tacho że trzeba pamiętać o wciskaniu jakieś tam pauzy czy podawaniu kraju rozpoczęcia i zakończenia jazdy.
Tu na kontenerach wkładam tarczkę i na dobę mam spokój bo nawet przestawienie selektorów mnie nie interesuje. Nigdy nie miałem z tego powodu żadnych problemów podczas kontroli
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 10 gości