Strona 1 z 1 [ Posty: 6 ]
Autor
Wiadomość
Tytuł: Adres - Węgry
Post Wysłano: 24 sty 2014, 18:55

Mam rozładunek na Węgrzech w firmie z takim adresem:
BOSAL Hungary Kft.
Kadafalva-Heliport, Hrsz.: 1175/1
6000 Kecskemét

I teraz pytanie moje brzmi, jak tam trafić ? Co tu jest ulicą a co dzielnicą i który numer to numer budynku ? Kecskemét jak rozumiem to miejscowość ;)

Post Wysłano: 24 sty 2014, 19:02

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: VO FH 440

wedle googla to jest Tu

a adres brzmi :
Kadafalva-Heliport Hrsz :, 11751/43, 6000 Kecskemét,

wiec ty chyba masz cos niedokladnie

Nowy Sącz i okolice - Zapraszam :)
DPTacho.pl

Post Wysłano: 24 sty 2014, 20:17

No właśnie teraz nie wiem czy google ma czy ja bo na papierach mam taki adres jak podałem i na stronie tej firmy też jest taki.
Jeszcze mam takie pytanie, jakiej mapy używacie na Europę ? Używam automapy ale często brakuje jej ulic. Myślałem o Garmin City Navigator Europe. Korzysta ktoś ? Potrzebuję na androida czegoś.

Post Wysłano: 25 sty 2014, 17:40

Użytkownik

Użytkownik

GG: 2371800

O ile to Ci jeszcze pomoże to miejsce rozładunku powinno być tutaj 46.8772500°N, 19.6189200°E, a co najmniej z ulicy Boroka u. jest wjazd na jakieś Technik Park - Heliport. Kadafalva to miejscowość w pobliżu tego Kecskemet.

Ja używam po Polsce Igo Primo - jak na razie bez zarzutów wszystko znajduje.
Wcześniej po Niemczech Auto Mapę i rzadko zdarzały się jakieś problemy, czasem nie widziała ulicy kiedy najpierw wpisałem kod pocztowy i wybrałem miejscowość. Za to jak wpisałem samą miejscowość to znajdowała ulicę z numerem.
We Włoszech przy nowych adresach zdarzały mi się problemy (jeździłem w stałe punkty, więc zapisywałem sobie w ulubione).
A na Węgry z Auto Mapą zawsze był problem.

A do takich akcji zagranicznych albo google maps, albo targeo.pl, tylko na targeo trzeba przeprowadzić rejestrację jeśli chcesz mieć dostęp do mapy Europy.
Ten Heliport znalazłem szukając przez opcję "miejsca" a potem posortowałem "Przemysł, Firmy" właśnie na Targeo.

Post Wysłano: 26 sty 2014, 15:35
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Kupujac Hu-Go na granicy podajesz adres docelowy, tam maja dosc dokladne mapy i powinien bez problemu ogarnac to.

Post Wysłano: 06 lut 2014, 18:24

Użytkownik

Użytkownik

Pewnie juz za późno ale zjeżdżasz na Kesckemet z autostrady w prawo i za kawalek bedziesz miał tesco po prawo i dojeżdżasz do ronda, na rondzie w prawo, nastepne na wprost, przejeżdżasz nad autostrada z powrotem i za kawałek będziesz widział BOSALa po prawej.

Strona 1 z 1 [ Posty: 6 ]