a adres brzmi :
Kadafalva-Heliport Hrsz :, 11751/43, 6000 Kecskemét,
wiec ty chyba masz cos niedokladnie
_________________ Rozliczenie i ewidencja czasu pracy kierowców - delegacje, noclegi, wynagrodzenie.
Odczyt kart kierowcy i tachografów cyfrowych
Nowy Sącz i okolice - Zapraszam DPTacho.pl
No właśnie teraz nie wiem czy google ma czy ja bo na papierach mam taki adres jak podałem i na stronie tej firmy też jest taki.
Jeszcze mam takie pytanie, jakiej mapy używacie na Europę ? Używam automapy ale często brakuje jej ulic. Myślałem o Garmin City Navigator Europe. Korzysta ktoś ? Potrzebuję na androida czegoś.
GG: 2371800
O ile to Ci jeszcze pomoże to miejsce rozładunku powinno być tutaj 46.8772500°N, 19.6189200°E, a co najmniej z ulicy Boroka u. jest wjazd na jakieś Technik Park - Heliport. Kadafalva to miejscowość w pobliżu tego Kecskemet.
Ja używam po Polsce Igo Primo - jak na razie bez zarzutów wszystko znajduje.
Wcześniej po Niemczech Auto Mapę i rzadko zdarzały się jakieś problemy, czasem nie widziała ulicy kiedy najpierw wpisałem kod pocztowy i wybrałem miejscowość. Za to jak wpisałem samą miejscowość to znajdowała ulicę z numerem.
We Włoszech przy nowych adresach zdarzały mi się problemy (jeździłem w stałe punkty, więc zapisywałem sobie w ulubione).
A na Węgry z Auto Mapą zawsze był problem.
A do takich akcji zagranicznych albo google maps, albo targeo.pl, tylko na targeo trzeba przeprowadzić rejestrację jeśli chcesz mieć dostęp do mapy Europy.
Ten Heliport znalazłem szukając przez opcję "miejsca" a potem posortowałem "Przemysł, Firmy" właśnie na Targeo.
Pewnie juz za późno ale zjeżdżasz na Kesckemet z autostrady w prawo i za kawalek bedziesz miał tesco po prawo i dojeżdżasz do ronda, na rondzie w prawo, nastepne na wprost, przejeżdżasz nad autostrada z powrotem i za kawałek będziesz widział BOSALa po prawej.
_________________ Koniec z busiarstwem czas na TIRowanie ;]
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 26 gości