Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Pewna firma w Kościerzynie potrzebowała dwa lub trzy ciągniki pod swoje beczki, dzwonili do różnych przewoźników w okolicy no i widocznie dostał się Repiński
Samochód: cerwone eFHa
Na FB było kilka zdjęć z cysternami z ich logo już jakiś czas temu.
_________________ "Uwielbiam swój zawód. A kto swojego nie lubi, ten sam sobie winien." http://kierowniczka.blogspot.com/ - Blog Dziewczyny w Ciężarówce
jedną z cystern od Repińskiego jeździ nasz forumowy kolega JURAS, miałem okazję go spotkać 2 tygodnie temu na A12 u gebelsa, leciał w strone PL.
Autko to bordowa Scania R500 w topce z beczką Marlepu. Ile dokładnie beczek jest to nie wiem.
Samochód: Duży
Ja widziałem czarną R Topline z beczką w okolicach Kościerzyny z jakiś miesiąc temu.Na ich facebooku widać że szykują jeszcze jakąs beczkę,która z tyłu będzie miała motyw z niedzwiedziem.Może to pod którąś z dwóch R560 Streamline które wzięli w styczniu...
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 23 gości