Cytuj:
Widzę, że pomalowany tym samym lakierem LZ9W co moja A3. Napisz jak już Ci się znudzi jego ciągłe mycie.
Już mi się znudziło.
Cytuj:
Jak jest Start&Stop to czym prędzej to usuń, koledze padło pod MaDrivem, wstyd niesamowity... chcieli dzwonić po lawete ale w końcu ktoś go odholowali. Podobno "ten typ tak ma", że Stop działa a Start już rzadziej.
Wnętrze to chyba jakiś Ork projektował...
Usunąć tego się nie da, ale pierwsze co robię po uruchomieniu silnika to wyłaczam ten badziew. W ogóle z tego nie korzystam. Plus jest taki, że jest przycisk do wyłączania tego ustrojstwa na desce i nie trzeba grzebać w menu komputera. Co do wnętrza to oczywiście ile głów, tyle opinii. Nie wszystkim musi się podobać. Ja nie mam większych zastrzeżeń, jest ergonomicznie. Jestem sceptycznie nastawiony do przeładowanych niepotrzebnymi rzeczami wnętrz, np. Astra IV. I jak na klasę samochodów kompaktowych to ilość miejsca wewnątrz jest zadowalająca, a już na pewno znacznie przestronniej niż we wspomnianej wczesniej Astrze, bo wujek użytkuje to auto i mam porównanie. Jeżdżę tym od 27.12., na razie 6 tyś. km. i ogólnie jestem zadowolony, zwłaszcza po wciśnięciu pedału przyspieszenia do oporu.