Od dłuższego czasu szukałem okleiny kokpitu do swojej Premiumki DCI, nic ciekawego nie udało mi się znaleźć wiec kupilem na allegro folie carbon i okleiłem powycieraną część kokpitu.Do oklejenia oczywiście wyciągałem wszystkie plastiki a zewnątrz w celu dokładniejszego oklejenia. Czas wykonania tj.demontaż-oklejenie-montaż to jeden dzień.
Oto efekty przed i po oklejeniu.
Jakie są wasze opinie?
ps. do tego dojdzie jeszcze okleina plastiku radia nad głową kierowcy (ale to już jutro).
Okleina na żywo wygląda bardo ładnie i kolory również do siebie pasują. Dałem złote dodatki ponieważ szukam pokrowców na siedzenia z dodatkiem koloru przybliżonym właśnie do złotego.
Moim skromnym zdaniem twoja praca robi niezłą robotę, nie wiem czy masz już jakieś doświadczenia z okleiną ale wyszło ci mega fajnie. Jestem ciekaw jak to wygląda na żywo.
_________________ GG 4476957
Żyj długo, intensywnie i wiecznie podążaj za własnym sercem !
Profi robota , ale ten carbon i ta kolorystyka do mnie nie przemawia. Celowałbym może w te same kolory co były folią mat lub połysk + może dodatki ala drewno
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 5 gości