Cytuj:
Prawo jazdy kat C warto zrobić, jest to podniesienie kwalifikacji zawodowych. Proponuję zrobić jeszcze papiery na widlaki - wózki widłowe.
Z takimi papierami mozesz obecnemu szefowi śmiało powiedzieć, ze chcesz podwyzkę, łaski nie robi. Jeśli nie da, to się zwolnisz i pójdziesz robić na magazyn. Tam będziesz miał bardziej siedzącą pracę, bo na widlaku będziesz mógł sobie posiedzieć
ps.
Jak chcesz się przekonać czy w przyszłości chcesz jezdzić, czy nie, to na początek proponuję kurierkę.
Swego czasu Krzysztof Kononowicz obiecywał, że jak wygra wybory, da wszystkim pracę. Bezrobotne kobiety dostaną pracę np na poczcie. No i ty tu takie farmazony opowiadasz, jak on. Na który magazyn można tak sobie pójść?? Może pójdę dawno nie jeździłem wózkiem, chętnie bym pojeździł, a przy okazji sobie zarobię.
Ja proponuję się zastanowić, bo jak masz sprzedać auto, to czasem może być lipa z dojazdami do późniejszej pracy, o ile ją znajdziesz. Bo chyba świadom jesteś tego, że takich z C bez doświadczenia to na pęczki można znaleźć. To, że lubisz jeździć nie znaczy, że po tygodniu nie wrócisz do stania, bo ci się znudzi. Ja bym radził jak koledzy wyżej, poszukać jakiejś piekarni albo hurtowni i zobaczyć jak ci się ta praca widzi.