1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Witam, auto widziane 7.05 o godzinie 8:30 na granicy BY/RUS Krasna Górka. Poznałem auto po pomalowanych felgach. Jechałem z kolegą w stronę Mińska i nie było czasu, aby się zatrzymać, i pogadać, trzeba było korzystać z okazji pustych bramek po stronie Białoruskiej. Pozdrawiam i szybkiego powrotu.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Cytuj:
Dlaczego całości nie zrobisz na niebiesko
Wysłane z mojego SM- N9005 za pomocą Tapatalk 2
Bo jak to mówią co nie którzy chcę się wyróżniać z tłumu innych monotonnych tych samych ciężarówek
Większość właśnie tak robi że ex lkw augustin maluje na cały niebieski
Wiem jak to wygląda w całości na niebiesko i jakoś mi się to nie widzi, chyba że by miał spojlery to wtedy jeden kolor jakoś wtedy wygląda
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Czemu nie róż jak na naczepie? wg. Mnie jest super
A maił być jaskrawy zielony , różu nie było bo nie znam numeru RAL tego różu
Z fiszki by dobrali
Wysłane z mojego SM- N9005 za pomocą Tapatalk 2
Eee to na bogato kolego. Stopien do wymiany, ale pomalowany i tak hehe. Byl cyrk na kolach, a teraz musze przyznac ze podoba mi sie, co w sumie mnie dziwi. Ale wyglada fajnie, powodzonka.
Moim zdaniem kolory fajnie się zgrywaja, teraz maniek wpada w oko. Podpinam się pod propozycję igora żeby pomalować te plastiki na drzwiach i z przodu, wtedy będzie miazga.
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
_________________ GG 4476957
Żyj długo, intensywnie i wiecznie podążaj za własnym sercem !
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 48 gości