Witam mam problem ze Scania euro 5 z adblue mianowicie w aucie swieci sie błąd NADMIERNA EMISJA SPALIN oraz Ograniczenie mocy za 50 H. ADblue normalnie pobiera ok jednego zbiornika na 1200 l paliwa ale siweci sie ten blad po zgaszeniu auta na dłuższy czas problem znika ale na krótko bo po przejechaniu kilometra znowu pojawia sie problem. W serwisie proponuja wymiane czujnika NOx jest to koszt około 4000 zł (ale nie sa pewni na 100%). Czy spotkaliscie sie z takim problemem i czy wymiana tego czujnika cos pomoze??
kolego gun20 szukałem teraz dokładnie na calym forum i niestety nie znalazlem takiego problemu jak bys byl tak mily i przeslal mi linka z tymi podobnymi tematami w scani
Samochód: ha
Witam posiadam większe uprawnienia do modyfikacji oprogramowania niż w scani chcesz mieć problem z głowy wyłączę ci programowo ograniczenie mocy egr, adblue,pozdrawiam Krzysztof tel.795903612
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości