Samochód: Renault Magnum/MAN TGA
Witam
Mam spory problem z odpalaniem magnumki z 2004 roku, a mianowicie przekręcam kluczyk i gasnie cała deska, rozłancza całkowicie prąd. Po cofnięciu kluczyka i ponownym przekręceniu na rozruch znowu wszystko przygasa ale silnik z wolna zaczyna kręcić, przeżuci około 3 razy i odpala i tak przy każdym rozruchu. Ma ktoś jakiś pomysł gdzie szukać przyczyny?
A masz w niej hebel? Ja tak miałem w premiumce że nie chciała zapalić etc. prąd był a jak się dawało na rozruch to nic. Pomogło ominięcie hebla
e-tech nie ma takiego hebla jak dxi.
Sprawdź połączenia masowe.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Samochód: Renault Magnum/MAN TGA
wymieniłem hebel, wszystkie połączenia przewodów, nowe akumulatory, rozrusznik po przeglądzie i dalej nic. Jedyna nowość to po przekręceniu kluczyka wyświetla się prostokąt w środku ze spiralą (lub czyms podobnym) i komunikat zjazd do warsztatu
Sprawdź mase na kabine, za prawą lampą taka plecionka.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 7 gości