No to pewnie o tej samej myślimy, LS w E30 stawiał włosy dęba i zatykał uszy xD Mazda znowu strzelała ładne marchewy, jaki świat mały że w necie można znaleźć ludzi z podobnym zainteresowaniem z którymi łączą imprezy ;D Ja bylem z ekipą z Janowa, 3x E30 i ściera 2,9 ;D
GG: 12975077
Samochód: Ford Transit '98
Cytuj:
Ja mam Astre GTC irmscher 2006 rok 1.9 CDTI
Na kij te przedrostki wersjowo-wyposażeniowe dodawać? W celu przedłużenia pytona? To tak jak by sie chwalić BMW M w dieslu ;D
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny!
-2012 rocznik - przebieg 5000km
- 2.0 diesel 160 KM
- hydropneumatyczne zawieszenie - normalnie można go podnieś na poduszkach o 30 cm
Spor czasu minęło już odkąd masz tego C5, możesz coś więcej teraz napisać o nim? Właśnie przymierzam się da zakupu takiej C5 w takiej wersji silnika jaka jest twoja.
Widziałem na żywo to Volvo i jest PETARDĄ. Cały czas wyjść z wrażenia nie mogę, aż po naszym spotkaniu allegro odpaliłem
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Mazda 323F BG 1.6 16v 1992 rok Fotki są z zeszłego roku z mniej więcej z tego okresu więc doszło 15 tys km przebiegu
Z ciekawostek to oryginalna kieszeń na płyty z palety dodatków mazdy bo trafiłem taką w japońskiej broszurze. Z własnych dodatków to centralny zamek z pilota, wzmacniacz napędzający helixy w przednich drzwiach oraz dwa 20 centymetrowe no-name głośniki w półce Kołpaki na zimę oryginalne Mazdy Jakieś 9 lat temu trafiła nam się u "wroga" z udokumentowanym przebiegiem po szkodzie parkingowej przy przebiegu około 60 tysięcy kilometrów
_________________ "Pasja rodzi profesjonalizm, profesjonalizm daje jakość, a jakość to luksus w życiu." ~ Jacek Walkiewicz
A to nie jest jakiś event dla Hondziarzy? Widziałem jakieś wydarzenie na fejsie ale nie pamiętam z jaką datą to było. Zapytam chłopaków czy się wybierają, jak tak to pewnie i ja się pojawię ;D A dużo ekip ma się zjechać? Wiesz coś więcej?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 9 gości