Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Widziałem, tak się kulam 82 jak mnie czas nie goni
Pewnie wszyscy jadący za tobą, gdy zakaz wyprzedzenia, opowiadają na CB o tym jak bardzo Cie lubią...
A czy to jest narzucone że musi cisnąć pod ogranicznik? Ja też jeżdże 83 i co? Zauważ że większość do 85 jeździ i nikt na nikogo nie narzeka jak jedzie z taką prędkością. Każdy jedzie tyle ile uważa
a jeździjcie nawet i 50 ostatnio przyuważyłem że nawet busy w TIRyyy się bawią i ostro wyprzedzają z różnicą km/h albo jadą tak że i ich trzeba wyprzedzać, najbardziej mnie rozpier..... obwodnica KRK, masakra zawsze znajdzie się jak nie osobówka to cieżarówka co jedzie z 70 ....ost koleś przekulał 65 ...
potem dziwne że coraz więcej wstawia się zakazów wyprzedzania dla cieżarówek (nie tylko w pl)
ten jedzie 90, drugi 85 , inny 83, tamten jednak pojedzie 80 bo to jeszcze ekonomiczniejsze itd..
oczywiście że nie jest narzucone tak samo jak nikt nie zmusza ;usunąć się na środkowy pas w celu ułatwienia włączenia się do ruchu, mrugnięcia że można już się schować,odpuszczenia jak ktoś wolno wyprzedza, itd. wystarczy tylko pomyśleć o kimś drugim a nie tylko o sobie
(i nie pije tu do użytkownika MAN tylko ogólnie)