Witam,
Jestem zatrudniony jako operator koparki i kierowca. Mój " przełożony" twierdzi że zaświadczenie z wpisem o wykonywaniu innej pracy niż prowadzenie pojazdu muszę mieć wystawione osobno za każdy dzień. Czy ma racje?
Samochód: orange i grafitowy
ma rację ponieważ nie prcujesz 24 h/dobę tylko w czasie np.8 godzin robisz inna pracę, a później masz wolne czyli muszisz mieć kolejne zaświadczenie na czas wolny.
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
ma rację ponieważ nie prcujesz 24 h/dobę tylko w czasie np.8 godzin robisz inna pracę, a później masz wolne czyli muszisz mieć kolejne zaświadczenie na czas wolny.
Dobrze mówisz,ze mną na budowie pracuje kierowca a jeżdzi koparką i codziennie kreśli tarczki że wykonuje prace inną.
dzięki Panowie za odpowiedź. Byłem przekonany że nie ma racji. Marek 62 ten kierowca normalnie z tyłu tarczki kreśli inna praca a resztę kreśli jako pauza? Normalnie ja opisuje tylko że z 0 w przejechanych kilometrach?
Dokładnie ,normalnie opisuje tak jak byś np.poniedziałek jeżdził a potem3 dni gnój wywalał.8 godzin inna praca a reszta pauza ,weekendówki itd.Tylko on w lutym 3 dni jeżdził a potem siadł na kopaczkę ale na umowie o prace zatrudniony jest jako kierowca.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 18 gości