GG: 0
Jak w temacie, na włączonym zapłonie (odpalony czy zgaszony) cały czas obie się świecą - mimo wyłączonych świateł (na włączonych też) światła działają prawidłowo. Stare Eurocargo. Na wyłączonym zapłonie kontrolka postojówek działa prawidłowo. O co może chodzić?? Może ma ktoś kawałek schematu z tablicy przyrządów gdzie idą przewody od tych kontrolek??
U mnie w Eurostarku też tak było, przekręcałem stacyjkę, dość mocno jarzyła się kontrolka postojówek, jeśli żyje u arabów dalej się jarzy
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
GG: 0
Muszę to zrobić - to, że od postojowych świeci notoper to nie problem ,ale długie to już problem - trzeba wiedzieć kiedy się palą. Ciekaw jestem skąd bierze się sygnał do nich - z zespolonego przy kierownicy??
Dzięki za wrzucenie tego, wiele tematów się powyjaśniało
A nie masz gdzieś może coś kodów błędów do stralisa?
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 20 gości