Koledzy chciałbym wiedzieć jak to jest z kolorem tła w komputerze pokładowym w mp3. w jednych modelach jest pomarańczowe w innych czarne a jeszcze w innych niebieskie, od czego jest to uzależnione? Czy podczas zamawiania nowego mp3 z salonu jest możliwość wyboru koloru podświetlenia komputera?
Samochód: Renault Premium / Range T
Cytuj:
Koledzy chciałbym wiedzieć jak to jest z kolorem tła w komputerze pokładowym w mp3. w jednych modelach jest pomarańczowe w innych czarne a jeszcze w innych niebieskie, od czego jest to uzależnione? Czy podczas zamawiania nowego mp3 z salonu jest możliwość wyboru koloru podświetlenia komputera?
A nie ma przypadkiem opcji zmiany koloru podświetlenia?
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Orientuje sie ktos jak to jest w Actrosie z wyswietlaniem niektorych danych, np poziomu naladowania akumulatora, czy ilosci litrow w zbiorniku? Chodzi mi o to, ze jezdzilem MP2, w ktorym mialem na wyswietlaczu z dystansem do przejechania podana rowniez ilosc litrow paliwa w zbiornikach, w MP3 tego nie mam, pozostal tylko zasieg. Druga opcja, istotniejsza to taka, ze w innym MP3 z naszej firmy na komputerze, tam gdzie wyswietla sie np poziom ad blue, w dalszych ekranach wyswietla sie naladowanie akumulatorow, u mnie tego nie ma. Idzie gdzies wlaczyc dane opcje przez komputer, czy to kwestia dziwnych konfuguracji/wysposazenia? Dziwnym by bylo, z tego wzgledu ze moj Actros jest duzo lepiej wyposazony od blizniaczego z naszej firmy, a przy tym ma znacznie mniej informacji wyswietlanych na komputerze.
w ostatniej pozycji w menu która jest dostępna na postoju, jest gdzieś w mV wartość naładowania akumulatorów, dokładnie nie pamiętam, w mp1 nawet w ten sposób można było sprawdzić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 5 gości