Dopiero co zaczynam przygode z jazda ciezarowka i mam pytanie na ktore nie moge znalezc odpowiedzi.
Pracuje 6 dni w tygodniu:
Poniedzialek - Piatek - 7.00-19.00 - w tym czasie wyjezdzam zaledwie 4-5h jazdy, wiec tego napewno nie "przegne".
W Sobote pracuje - 7.00-13.00 - jazdy 2-3h.
Czy moge zaczac regularna pauze tygodniowa 45h od soboty godz. 13.00 do poniedzialku godz 10.00 ?
Czy pauza 45h musi zawierac sie od poniedzialku 00.00 do niedzieli 24.00 ?
Cytuj:
Po prostu chce sie upewnic na forum niz dowiedziec ze cos robie nie tak przy jakiejs kontroli.
Upewnij się czytając przepisy. Na forum można co najwyżej poznać zdanie innych. to nie wykładnia prawa.
Nie napisałeś jednak co wyniosłeś z kursów, które musiałeś przejść aby zostac kierowcą.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
A sooo jeszcze jakie cykle?
Chyba tylko u bab coś zostało?
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Tydzień pracy na młotkach, wróć flaszkach i 3 miesiące wolne, w sumie dobry system 1 na 3
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Sześć jest już passe, teraz 7!!!!!!!
Nawet u mnie w miejście dajooo 7!!!! na kwitach, za 1,5 miecha w budzie na podwójnej
Korni
Siefieee ja wracoooom do chałpy, bo moja baba ma płodne, za tydzień mogę na okrętke, bez zjazdu na weekend
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 79 gości