Cytuj:
Cytuj:
Ja tak troche w temacie ale poza......ciekawi mnie jak się zapatrujecie na to, że ktoś kto ma niskie lub najniższe ceny nie potrafi nic sensownego o oponach powiedzieć poza tym , że "będziesz Pan zadowolony" albo "bier Pan te bo nie mamy na nie reklamacji"
, nie mają , żadnych badań nawet na opony przez siebie sprzedane, nie pilnują nawet "własnych" opon, nie zainwestują ani grama czasu dla opieki posprzedażnej jak nawet kontrole ciśnień lub nawet przypomnienie o tym
. Mnie to zawsze ciekawi jak się czuje kupujący (a mam takich wielu i już zaczynam ich zlewać) jak pytają, podpytują ale kupić to już gdzie indziej
, ciekawe czy rynek z tej patologi się wyczyści poprzez tą taniość. Czy wiedze ktoś kiedyś doceni
Tak samo się wyczyści jak i w transporcie - trzeba przywieść 8t żwiru - ja nowym, ładnym, czystym autem 4x4, a Pan Wiciu zapyziałym, przeładowanym Starem - ja chce 300zł Wiciu 270 - jak myślisz, kto pojechał ?? ... My jesteśmy zależni od usługobiorców i Ty też - od nas, puki nas się nie uszanuje (tylko cena) to jak mamy na Ciebie patrzeć jak nie też przez pryzmat ceny ?? Ot takie błędne koło.
Wiesz jak to się kończy później ? Dla mnie wiem i nie narzekamy a dla Was jak się nie ugniecie też dacie radę. Kończy się to tak jak dzisiaj na obwodnicy Kraka. Pojechałem do wystrzału a skończyło się tym, że kierowcy (podwójna obsada) pier****nęli robotą przy mnie, zjechali tym zestawem z autostrady i podziekowali przez telefon właścicielowi - druciorzowi. Odebrali naczepę w nocy, pracują u niego dwa dni, zaczeło się na przymuszeniu magnesu - odmówili, a jak im pokazalem, że za chwile oś im odpadnie to aż zzielenieli. Właściciel, że musza, że on o niczym nie wie choć spawał wczesniej, naczepa na ulepach oponach zimnych nalewkach i to w dodatku chłodnia. Ogólnie syf i metr mułu. Ładunek spóźniony, kierowcy wkur****i , zagrożenie zabicia kogoś na drodze i siebie.
https://drive.google.com/file/d/0Bxt-dJ ... sp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0Bxt-dJ ... sp=sharing
P.S. jak Panowie na tym forum wkleić obrazek , żeby od razu odpalał jako obrazek , przez [ img ][ / img ] nie wchodzi.