Czesc wszystkim!jestem Michal lat 16 z Marcinkowa w woj.swietokrzyskim.Jetsem nowy na forum!tak samo jak was tu wszystkich moja wielka pasja sa trucki powodzenia wszystkim mobilkom
Siema. Jestem Kamil mam 17 lat, mieszkam w Sance, a dokładniej to na Głóchówkach (małopolska) i CIĘŻARÓWKI TO MOJA MANIA ODKĄD PAMIĘTAM. Na forum natknąłem się przypadkiem i uważam, że jest NAJLEPSZE.
Witam! Jestem Łukasz mam 17 lat mieszkam w Żywcu woj.Śląskie , moje miasto słynie napewno z Piwa i olbrzymiego Browaru , miasta położone jest w kotlinie Żywieckiej dookoła są przepiękne góry , jak ktoś przyjedzie to zobaczy. Interesuje się tańcem Break Dance no i oczywiście ciężarówkami. O Forum powiedział mi kolega i uważam tak jak kolega że jest ono najlepsze.
_________________ Iveco Stralis - King Of The Road
Wiajcie mam na imię Łukasz, pochodze z Piły i mam 15lat moje zainteresowanie to ciężarówiki o forum sie dowiedziałem przez przypadek pozdrawiam wszystki tutaj zebranych
Witam! nazywam się Tomek pochodze z Kotliny Kłodzkiej Mam 17 lat interesuje się cięzarowkami , na forum trafiłem troszku przypadkowo ale mi sie spodobało i zostaje !
dobre forum! widac ze jest tu o czym podyskutować
pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Witam forumowiczów. Nazywam sie Szczepan i pochodze z Korbielowa (Beskid zywiecki) Obecnie mieszkam pod Kluczborkiem (woj. opolskie). Mam 21, studiuje we Wroclawiu transport i logistyke, pracuje jako dyspozytor w sredniej wielkosci firmie transportowej. Pozdrawiam wszystkich
Ja jestem Paweł mieszkam w Karline woj. zachodniopomorskie mam 13lat i uwielbiam Trucki pierwszy raz wsiałem to Ciężarówki w wieku 5lat i tak co wakacje 2 tyg jezdze z tatą.
Powitać... Mam na imię Adam jestem z okolic Poznania (woj.wielkopolskie jakby ktoś niewiedział ) Pierwszym samochodzikiem którym jechałem z moim tatą to była TATRA. Później był Man, Mercedes a teraz Man TGA 18 410
Powodzonka i szerokosci dla wszystkich Truckerów
_________________ Szerokości dla wszystkich Truckerów z Polski miłego dzionka... bajo...
Oczywiscie sluze pomoca, jednak moja znikoma wiedza jest oparta tylko na rocznym doswiadczeniu pracy jako dyspozytor i rocznym dowadczeniu pracy jako kierowca w skandynawi (3,5 DMC).
Ja jestem Paweł mieszkam w Karline woj. zachodniopomorskie mam 13lat i uwielbiam Trucki pierwszy raz wsiałem to Ciężarówki w wieku 5lat i tak co wakacje 2 tyg jezdze z tatą.
tak sie skalda ze do karlina wyjezdzam za tydz albo 2
Użytkownicy przeglądający to forum: łukasz, SIOJU i 8 gości