Cytuj:
Pomijając to czy za swoje czy lizingu i skupiając się na tym, na czym polega dział garaż powiem co następuję.
W mojej opinii okrągłe halogeny na dole w czarnej pasują jak pięść do oka. Nawet gdyby siedziały na orurowaniu średnio to widzę.
Zwykłe prostokąty spasowane w grill robił by tutaj lepszą robotę.
Jaki model anteny CB jest zamontowany na czarnej?
Z tego co mi wiadomo to jest President IOWA, anteny mam przełożone stronami, CB jest od strony kierowcy.
Cytuj:
Obrysy w blendzie oklejone żółtą folią? Pokaż jak to w nocy świeci
Tak, oklejałem je folia. Nie jest to żółta folia, a pomarańczowa. W najblizszym czasie ciachnę fotkę to wstawię tutaj w temacie.
Cytuj:
Cytuj:
Cholera masz rację, wiem.
- Ty, Kermiter zakladaleś tu konto.
- w Bamatrze zbierali kamienie na polu i wieczorami macali kury
- Bart w tym czasie fotografowal samochody, jak tata pojechał za kogoś z Chłopaków w wakacje i go zabrał. Nie wiedział wtedy jeszcze, jak zdjąć wycieraczke z szyby, ani że żarówka jest w lapce, czy dioda.
Odbiegamy od tematu, a dyskusja o aucie, a ja podtrzymuje dalej, że fajnie kiedy ludzie tworzą coś co jest nowe, indywidualne. Nie spodziewam się, że ktoś kwadratowa oponę stworzy dla tuningu, ale stylowo poszuka czegoś co da przynajmniej poziom identyfikacji własnej, a nie odgrzewanego kotleta, nie swojego do tego.......
Wiesz co? Nie lubię Barta. Ale idź Ty stąd sobie na jakiś czatrum...
Bym napisał ostrzej, ale "kurtura" mnie trzyma...
Temat jest o Scanii, nie o Bamatrze, tak więc bij w zagon.
Dies, dzięki za szczerość a zarazem za reakcje w słusznej sprawie. Nie mniej jednak nie ma co roztrząsać Pampaliniego, większość z nas jest świadoma kto to jest i jaki cel ma.
Wracając do tematu:
Drugi wózek w stajni, nóweczka, swieżynka Streamline. Auto z wydania Crown Edition.
Marka: Scania
Model: R450 Euro 6
Rok produkcji: 05/2017
Przebieg: ----
Wyposażenie:
- Kabina Topline
- Komputer Pokładowy Color Plus
- klimatyzacja automatyczna
- lampy tylne ledowe
- pełny pakiet lakierowania (pomijając lusterka)
- automatyczna skrzynia biegów
- 5-stopniowy retarder Scania R3500
- tempomat PCC + ACC
- asystent pasa ruchu
- centralny zamek z pilotem
- multifunkcyjna kierownica
- lodówka z funkcja mrożenia
- fotele medium, oba na powietrzu
- dwa kotły 700+700L + adBlue 124 L
- kamera boczna Orlaco
- rurka Trux
- automat do kawy KIRK
- trąbki Hadley 95 cm
- osłony boczne
- lampy xenonowe
Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: Schmitz 2014 r + Thermo King SLXeSpectrum
Obsługiwane kierunki: Niemcy - Anglia, sporadycznie niemiecka krajówka
Takie symboliczne fotki z ostatniego spotkania z Bajzlem, dosłownie ostatniego, na zachodzie. Spotkaliśmy się w dość dynamicznym tempie, niewiele czasu było aby pogadać. Aczkolwiek Daniel wie co to express.