1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Miałem wstawić linka do filmu ale na laptopie wagaciezka nie robota tylko czerwony ekran wyskakuje
Kierowca chwycił pobocze i tak się skończyła wspólna przygoda która trwała od siedmiu lat
Akcja z własnej kieszeni czy jakoś z ubezpieczenia? Pamietam jak ojca auto kiedyś w drzewo wyrżnęło, dźwig, holownik, ciągnik i jakieś mniejsze groty = 4000e.
Miałem wstawić linka do filmu ale na laptopie wagaciezka nie robota tylko czerwony ekran wyskakuje
Kierowca chwycił pobocze i tak się skończyła wspólna przygoda która trwała od siedmiu lat
Jak wyskoczy czerwony ekran, to dajesz szczegóły i tam masz, że chcesz odwiedzić niebezpieczną stronę.
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Trzeba brać nowego gruza w leasing tak jak celebryty w końcu transport się opłaca.
Na razie do lutego będę się woził Scanią toplain R420 w automacie a w międzyczasie czekam na odbiór karty kierowcy.
No takiego drugiego Mańka to już nie dostanę, nie ma nic ciekawego do kupienia z motorem 480 koni
Więc dla tego mam na oku tga 440 euro 5.
Miałem okazję się przejechać Tgxem i jakoś mnie nie urzekł w środku mniej miejsca niż w tga
Co do holowania to cała impreza kosztowała 4335 euro
Nie zazdroszczę ogólnie. Gdzie to się stało, między Hamburgiem a Bremerhaven? Bo widzę że do głombów sciągnęli czyli pewnie gdzieś nie daleko... I co w tym przypadku z kontenerem? Przeładowany i puszka na złom? Jeśli można wiedzieć
Z ciekawości, nie wyszło by taniej kupić jakiegoś zadbanego TGA z walniętym motorem i przełożyć graty z Twojego, skoro to było takie dobre auto? Na pewno czasowo mniej ekonomicznie, bo taki zabieg trochę czasu by zajął, ale jakby dało się przyoszczędzić kilkanaście tysięcy i mieć pewne auto zamiast niewiadomej, to chyba warto?
Ogółem sytuacja bardzo nieciekawa, współczuję wydatków i stresu.
Samochód: Ferrari
Zobacz sobie jaką wartość mają teraz Euro3, niezależnie od marki i stanu. Biznes to jest jakby miał dobrą kabinę i przełożył do rozbitego E5. Ale jak widzę kabina się zawinęła na puszce.
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 10 gości