1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Pozwolę sobie wtrącić trzy grosze do tematu halogenów. Osobiście korzystam z produktów firmy Fristom model FT-036. Bardzo ładnie świecą w nocy, jakościowo są super w porównaniu do chińskich wynalazków które miałem wcześniej(obudowa przerdzewiała przy mocowaniu ).
Tak ale te wyżej wymienione nie rdzewieja bo są odlane z aluminium i hermetycznie sklejone na stałe
Fristom przy cenie za sztukę 100 zł wyższej niestety nie znajdzie wielu fanów.
Wolę już wszystkie co kilka lat wymienić a i tak wyjdzie dużo taniej.
Nie chce Cie w błąd wprowadzić bo nie pamiętam dokładnie ale chyba 700 euro
Będę kiedyś gadał ze sprzedawcą to dopytam
Osobiście drugi raz brał bym ten sam kolor ale bez perły i bez dopłaty.
Subwoofer jest w schowku pod łóżkiem za siedzeniem pasażera jak na zdjęciu wyżej
Ten z siatka a za nim po prawej na zdjęciu jakby za tą blachą jest wzmacniacz.
Tu akurat sam sobie muszę patrzeć na spalanie
A propos to wożę od nowości czyli 4 miesiące 24-25T praktycznie zawsze i zawsze 90 na odcięciu
Spalanie Niemcy Belgia od nowości 30L
Teraz trochę wyluzuje i przerzuce się na 85
Przez kolejne 4 miesiące sprawdzę ile wyjdzie różnicy.
Pisałem to w ramach żartu
"Docierałem" takie przez pół roku na Hiszpanie.
Statystyki niestety poszły w niepamięć ze starym telefonem ale AdBlue woziłem w bańkach(20l) i żeby zrobić kółko 4500km to jeszcze dolewałem na powrocie pod Lyonem. Diesla ok 28-29l przy jeździe lekko tam i powrót do pełna przez Czechy. Ja nie jeździłem na odcięciu.
Choć w Jeleniej Górze chcieli mnie karać za 94km/h w zabudowanym
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 17 gości