Cytuj:
Cytuj:
To co już będzie koniec powoli produkcji Streamlinow ?
Jak byś nie zauważył, to Scania oferuje już nowy model, a Bartek zakupił jeden z ostatnich w starszej budzie.
Swoją drogą mimo wsadzonej pracy w kolejne auto, które robi robotę nie kusiło Cię Bart by wziąść nową generacje i zrobić ja w tym stylu? Do eRek są chyba już wszyscy przyzwyczajeni, ale taki nextgen z rodowodem z Polandii zrobiony na takim poziomie modyfikacji to byłby konkretny akcent na scenie. Tak czy siak, bezawaryjnego nabijania dystansów.
Dosłownie ostatni egzemplarz
Wiadomo, że byłoby WOW gdyby stanęła tutaj nowa generacja. Aczkolwiek jak to ostatnio kolega z forum zauważył "Scania to stan umysłu" tak w moim przypadku uwielbienie do akurat tego modelu. Nie zamieniłbym jej na nową wypasioną "Skę", bo sam fakt ze to King of the road robi smaczek, a co dopiero dopieszczony - oczywiście mówię o sobie, bo dla siebie robiłem to auto.
Cytuj:
A co tak skromnie nie wspomniałeś, że to, poza zrobionym naprawdę fantastycznie wnętrzem, wersja King of the Road?
Mijalismy się w tygodniu na A6- oświetlenie robi genialną robotę, a podświetlany "Gdańsk" od razu kojarzy się z Waszymi autami. Wnętrze kabiny rozwaliło system- chyba bardziej klasycznie być już nie mogło.
Ogólnie uważam, że to jedno z lepiej, o ile nie najlepiej, zrobiony wóz w kraju.
Bartek, naprawdę szanuję za serce jakie w to wkładasz.
Edit. Dobra wspomniałeś
No dobra, tym razem to juz na koniec prac miałem dość, za dużo na raz tego było. Można wszystko aczkolwiek nie na raz. Aczkolwiek to jeszcze nie koniec.
Cytuj:
W pytę klimatyczny jest motyw starego zdjęcia firmowej 4ki w Szkocji.
Taka moja mała "szkoła życia".
Na grupowe foto długo czekać nie musiałem, na nowa naczepe również. A Marcin się załapał w tygodniu na foto, jak zwykle Neil "Wheel in Motion" na M20!