Witam.Za niedługo mam psychotesty,trochę się ich obawiam ponieważ mam problem z zadaniem o ustawianie tych patyczków w jednej linii,przykładowo ten środkowy patyczek który jest nieruchomy ma dajmy na to grubość z 1,5cm ,to te dwa patyczki po bokach mam tak ustawić żeby ta "grubość" była taka sama tak?
Podczas tego badania jest obecny technik ktory tlumaczy na czym to polega. Patyczki mamy ustawic roznie raz wszystkie w jednej linii nastepnie ktorys z przodu itp
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
_________________ Marianex podjedź no do przodu bo Grzeniu kiprował będzie
Prowadzę pracownię psychotechniczną i wciąż przeprowadza się te badania. Może po prostu Ci odpuścił. Nie chodzi o grubość tylko, żeby stały w jednej linii. Stereoskopowe widzenie, które bada przyrząd odnosi się do widzenia przestrzennego. Zawsze trzeba ustawić patyczki w jednej linii.
U mnie w Gdańsku można zrobić komplet badań (z lekarskimi) w 1,5 h, jakby ktoś potrzebował W Gdyni codziennie
[edycja]
Jednak nie ma już obowiązku robienia tego badania!
Ostatnio zmieniony 08 lis 2018, 17:33 przez rszrdk, łącznie zmieniany 1 raz.
Samochód: Stralis II 6x2
Cytuj:
Teraz jak teraz, ale za kilka czy kilkanaście lat - nie wyobrażam sobie za bardzo abym mógł przejść te wszystkie testy okresowe. Chyba, że gdzieś na Ukrainie
Bez obawy, zdasz je korespondencyjnie przez internet postępu się nie uniknie...
_________________ Latam Iveco - i to całkiem daleko...
Teraz jak teraz, ale za kilka czy kilkanaście lat - nie wyobrażam sobie za bardzo abym mógł przejść te wszystkie testy okresowe. Chyba, że gdzieś na Ukrainie
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 83 gości