Cytuj:
Kolejny czarny rumak w stajni...
Dość szybko przyszedł czas na NG i po eksploatacji jej,domyślam się,że równie szybko przyjdzie czas na następną...
Tak na marginesie to widać,że coraz lepszy sprzęt biorą polskie firmy-nie mówię tu tylko o Bartku...Jak już trochę pojeździsz to naskrob kilka zdań porównując swoją wcześniejszą do tej.I bezawaryjnych
P.s:Po ile poduszek na moście posiada reszta Scanii i czy w następnych myślisz o 4 czy 2?
Niewiele nim najeździłem, żeby się wypowiadać o tym aucie. Niedługo będę miał okazje zrobić kółko - to może wtedy już się szerzej wypowiem.
Co do kombinacji poduszek, na 4 poduszkach auto dużo bardziej płynie - jednemu sie spodoba, innemu nie.
Cytuj:
Coś innego, wystarczy spojrzeć na pierwsze zdjęcia, że tam siedzi inna blenda
Podziwiam tempo rozwoj.
Ps: w jakim/jakich systemach jeżdżą kierowcy ? Bo jak zrozumiałem to szefo pilotuje wszystko zza biurka ?
Różne mamy systemy, ogólnie dostosowane do potrzeb każdego. Jedni są częściej a krócej w domu, inni dłużej w trasie i w domu są 14 dni. Wszystko zależy od ogólnych ustaleń osobno z każdym z chłopaków
Ja pilotuje tak samo w domu jak i w trasie. Na chwile obecną jestem często w domu, bo robię zmiany na dwóch autach.
Małe odświeżenie, standardowo świąteczny przestój związany z obsługami i naprawami. Do DAFa czeka nowa blenda i dokładka zderzaka, jak tylko zjedzie do Gdańska.