Samochód: Man tgx
Witam.
Zgubiłem klucz od zabezpieczenia wlewu paliwa. Ma ktoś na to patent jak ta śrubę spróbować odkręcić?
Ogólnie bym to zdewastował ale może się uda bezinwazyjnje.
Odkręcić całość.
Ewentualnie poszukać kogoś z takim "systemem" i pożyczyć klucz. Może nie będzie taki sam ale na upartego może się udać.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
To ze tobie sie nie udało więcej zalać nie znaczy ze tyle nie ma. U nas w Dafach przy zbiornikach 995l robiliśmy po 400km na rezerwie, wskazówka leżała a i tak wchodzilo 900
_________________ Marianex podjedź no do przodu bo Grzeniu kiprował będzie
Samochód: Man tgx
Dziwna sprawa. Wyliczylem że mam 580 bak. Wyjechałem do tego momentu aż właśnie wskazówka padła. Pochylając przód na poduchach i tył do góry zalalem pod samo wieczko 550l.
Kierując się wskaźnikiem paliwa no niech by tam jeszcze z 50 l było w tym baku..Ale gdzie tu do 680 ?
W dafie 105 jak był jak 600 to tyle lałem bądź coś koło tego.
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Weź włóż miarkę do baku na rezerwie i zobacz ile jeszcze masz centymetrów paliwa w baku.
W manie jest tak że wskazówka od paliwa leży na tej pierwszej kresce od wskaźnika czyli teoretycznie zero paliwa, a paliwo jeszcze jest w baku.
U ciebie to będzie około 12 litrów paliwa na 1 cm poziomu paliwa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości