Cytuj:
No no gratulacje nowego woza, pomodzi się to i owo wtedy dopiero będzie sprzęt ...
Jak zmiana w stosunku do Dafa?
Dzięki. Zmiana z pewnością na plus, powiem więcej. Musiałbym być idiotą by powiedzieć, że nie.
jakby nie patrzeć jest to 7 lat różnicy i dwie zupełnie inne kabiny więc nie mogło być inaczej.
Cytuj:
Aligandzki kamion koluniu.
Już ci gadałem że będziesz zadowolony i mam nadzieję że tak będzie
Spasiba. Może uda się znów kiedyś kawunie wypić.
Całe zawieszenie jak i kabina jest na poduszkach. Definitywnie jest to wielkim plusem, gdyż wiadomo jak niektóre miejsca wyglądają i występuje duże prawdopodobieństwo urwania zderzaka, a tak cyk klawisz, auto się "napompuje" i po problemie.
W sprawie aku rozmawiałem z szefem serwisu w Ostrowie Wlkp. W wolnej chwili podjadę, bo jest szansa ogarnąć to komputerem po części ale trzeba się będzie pogodzić z myślą doładowywania baterii i częstszego przepalania.
Mihu, gdyby nie sytuacja, gdzie zwolnił się kierowca to z pewnością nadal jeździłbym Jelczem nawet były rozmowy na temat piaskowania ramy czy, malowania kabiny ale szef sam mówił, że planowałby coś świeżego dla mnie. Wyszło inaczej, jednakże też z awansem na młodsze.
Wracając do DAFa to kulała tam kwestia wizaualna, bo mechanicznie był dograny.
Mały aktual. Pierwsze koty za płoty. Aura nie dopisała ale grunt, że udało się zrobić i być w domu.