1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
A mieli do przewiezienia 4 zbiorniki do Łosic. Robota na 2 samochody na 2 wieczory. Okazało się, że 2 zabetonowane i nie da się ich wyciągnąć. Ogólnie niewypał straszny z tego wyszedł
Nie to nie ja. Ostatnio taki komin ćwiczę, że nawet do 50tki daleko
To zrobię małego aktuala. Wybiło 72000 przebiegu. Narazie wszystko gra z samochodem i naczepą. Jedynie padł jeden akumulator, wiec dostałem dwa nowe. Z robotą tak średnio, ale coś tam się jeździ.
A no byłem byłem w sumie drugi raz. Ostatnio w grudniu jakoś. Ale myśle, ze od czasu do czasu wpadnę jeśli się to wszystko kiedyś ruszy. Będę się odzywał jak coś
Wypadało by coś nasmarować za 150km wybije 100 000 km przebiegu. W sumie uzbieranie tego zajęło mi dokładnie 2 lata i tydzień. Narazie nic się nie dzieje ze Scania ani z naczepą.
Jako, że ten rok jest jaki jest to w wolnych chwilach bawię się trochę w pilotaż, który w sumie sprawia sporo frajdy
A tu po lewej najnowsza zabawka w firmie. Odebrana we wrześniu, 500S low deck. Różni się tylko tym, że ma pedał sprzęgła, którego można używać w dowolnej chwili. Fajna sprawa przy manewrach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość