Cytuj:
acha w sumie potrzebne jest to do wyprzedzania a o bezpieczniku słyszałem na radyjku no trudno będzie trzeba do jakiegoś mechanika podjechać w starszych ciągnikach siodłowych można było mechanicznie jedna ręką zdjąć a tu elektryka zobaczymy
bo chciał bym na przycisk ze normalnie mam blokadę a gdy chciał bym wyprzedzić pykam guziczek i spokojnie wyprzedzam
Dzięki i powodzenia !
Tak... Bujać to my, a nie nas z całym szacunkiem dla kolegi. Poza tym, widzę, że przez Ciebie przemawia całkowity brak wyobraźni. Jazda w pełni obciążonym zestawem i hamowanie z 80km/h to już wyzwanie a co dopiero ponad 90 km/h. Gratuluję błyskotliwości, pomysłu i bóg jeden raczy wiedzieć czego.
A tak na marginesie, jechałem ostatnio na Hiszpanię i akurat prowadzil kolega, mieliśmy "tylko" 10 ton ładunku. Całe szczęście, że były dobre hamulce. Pierwszy raz miałem uczucie, jak niemalże przód zarył w asfalt. A było tylko 75 km/h. Więcej szczegółów nie będę pisał, może sam się kiedyś przekonasz, doświadczysz jadąć ponad 90 km/h czego szczerze Ci nie życzę.