Zrozum Sens Ich Istnienia... Oni Mogą Żyć Ale Tylko Razem
Nie Rozdzielaj Ich Nie Odzieraj Z Marzeń
Muszą Ciagle Iśc Na Granicy Tchnienia
Cienka Linia Określa Sens Ich Istnienia
Siema! Witam wszystkich! Jestem Kuba z Pokrzywnicy kolo Kędzierzna-Koźla ( panowie Michalec powinni wiedziec gdzie to jest mam 16 lat i od dziecka kocham ciezarowki. POZDRO!
Siema! Witam wszystkich! Jestem Kuba z Pokrzywnicy kolo Kędzierzna-Koźla ( panowie Michalec powinni wiedziec gdzie to jest Wink mam 16 lat i od dziecka kocham ciezarowki. POZDRO!
Witam kolegę na forum. Znamy się może Nie wiedziałem że w Pokrzywnicy jest osoba o podobnych zainteresowaniach jak my. Pozdrawiam i życzę przyjemnego korzystania z forum
EDIT. Odpisz na PW HEFE
Ostatnio zmieniony 30 lis 2006, 21:45 przez Daniel, łącznie zmieniany 1 raz.
Siema Ello nazywam sie max jestem z rzeszowa pracuje w firmie spedytorskiej bardzo lubie swoją prace lubie jeździć dużo zarabiam nie narzekam.Mam dobry samochod<scania topline>zarobki średnie ale nie narzekam w tej pracy czuje sie spełniony od dziecka marzyłem żeby zostać kierowcą ciężarówki .
Powodzonka BAJO
Witam wszystkich. Już raz się witałem na tym forum, ale chłopaki mnie szybciutko poinstruowali, że nie w tymn temacie co trzeba więc melduje się tutaj.
Jestem ze Skarżyska. Mam 33 lata, jeździłem trochę zestawem w jęrzejowskim ELMARZE, a obecnie śmigam zestawem mini. Myślę, że przynajmniej raz w tygodniu tu będę zaglądał.
_________________ Jak trza, to cofnę do przodu.
22.08.2016r. [*] Tomcio - przyjacielu, pamiętam.
Chciałem się przywitać ze wszystkimi. Na razie jezdze sprinterkiem(izoterma) ale rozglądam się za pracą na czymś większym.
Za kółkiem siędzę juz z 7 latek. Mieszkam w Olsztynie.
Witam. Mam na imię Andrzej. Studiuję ekonomię. Mieszkam w powiecie chojnickim. Zainteresowanie to oczywiście ciężarówki, transport drogowy, autobusy i podróże.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 11 gości