na temat dafów nic nie wiem, ale polecam Ci coś z merców atego, oczywiscie tych większych na kolach 19,5 lub mana, podaj tylko ile masz kasy i do czego to ma sluzyc?
ja bym nie polecał Dafa mój ojciec jeżdzi Dafikiem 55 z 98 roku i jest to bardzo awaryjny sprzęt nie wiem jak te nowe małe Dafy ale te starsze to poprostu bardzo nieudane autka bardziej poleciłbym Volvo lub Scanię udanego zakupu pozdrawiam
_________________ Obiekt mego pożądania -Renault Magnum Vega!!!
"Zamiast szukać winnych jak najdalej od siebie wystarczy spojrzeć w lustro i zacząć poprawę od najtrudniejszej osoby: samego siebie."-Cyryl
Jezdziłem 3 lata Iveco Eurocargo,a teraz od pół roku jeżdze MANem TGL 12.210,obydwa o DMC 12ton,wiec mam jako takie porównanie,bezapelacyjnie w tym porównaniu wygrywa MAN,pod każdym względem,szczególnie spalanie i komfort pracy kierowcy.Na Eurocargo od nowosci zrobilem ponad 300tys km,i srednio raz w miesiacu zaliczalem serwis,na MANie zrobiłem 60tys i jak narazie raz tylko dolalem oleju,nie dzieje sie nic,nawet żarówki sie nie palą,co w IVECO jest nagminne.Cena chyba tez przemawia na korzysc MANa,tylko z tego co wiem trzeba na niego czekać pół roku,a IVECO można brac praktycznie od reki.Powodzenia.
poszukaj mana 12-224 skrzyniowca ale bez plandeki tylko burty ma ładowności 6800 wiem bo jeździłem takim i ttez woziłem stal , pake miał 7.2 metra i kabina sypialna długa, palił przy ładunkach 6-9 ton 17 do 20 max w zaleznosci od jazdy. silnik 6.8 litra jest czym jechac szczególnie solo
Ja proponuje na bieżąco przegladać serwisy aukcjne takie jak Allegro jest tam bardzo dużo różnych pojazdów i myśle że uda znależć ci się coć ciekawego. Niestety bez komentarza musze pozostawić niektóre niedokładne zdjęcia i opisy pojazdów że już nie wspomne o bardzo podejrzanych przebiagach. Mimo wszytko życze powiodzenia w poszukiwaniach no i miejmy nadzieje w przyszłej pracy.
Mercedes Atego... Polecam... Wielu ludzi ma i nie narzeka... Ja tą marką jeżdże od 7 lat od 814 1996r -- nic tylko chwalić 815 Vario 2004r to samo nie zawodny, ale tylko na krótkie trasy no i Actros... ale ten już cie nie interesuje... A tutaj masz kilka ofert http://www.kmimport.pl pozdrawiam...
Użytkownicy przeglądający to forum: Pawel_Elblag i 4 gości