Witam wszystkich. Mam na imie Michal i jestem z Radomia. Od dziecka jestem fanem ciezarowek. Teraz mam 28 lat i zone ktora nie pozwala mi zrobic prawka C+E I tu mam pytanie do Was: czy wasze zony (jesli je posiadacie) kreca nosem na charakter Waszej pracy (ciagla nieobecnosc w domu itd.) ?? POZDRAWIAM
Micho ja mam inna sytułace ale podobna moja dziewczyna Daria
wkurza jak wchodzą na wc albo czytam trailera albo Polskeigo Truckera mówi że to jest zawód nie dla mnie bo ja jestem jak cma tylko do światła a jak nie ma to śpie wiec nocka odpada
[ Dodano: Czw, 18.01.2007, 22:36 ]
a WIELKA SORKA ZA OFF TOPPA
Mam na imię Rafał. W tej chwili mam 17 lat (rocznik 1990). Mieszkam w tranzytowym miasteczku Kraśnik (woj. Lubelskie - 50 km od Lublina krajową 19-tką na Rzeszów). Na WC jestem częstym gościem. Szczególnie udzielam się w dziale modelarskim.
Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów, Modów i Admina.
Hej! Jestem Krzysiek, mieszkam w Gliwicach, mam 26 lat. Interesuje sie samochodami od dziecka. Obecnie pracuje w fabryce Opla w Gliwicach, maluje na kabinach lakierniczych. Postanowilem zrobic sobie prawojazdy kat "C", a potem "E" i zaczac jezdzic, dlatego tez przegladam wasze forum od dluzszego czasu, a teraz postanowilem sie zarejestrowac.
Dobra to ja się przedstawię chociaż już troszkę tu jestem to tak
Jestem Kamil mam 13 lat być może jestem najmłodszy interesuję się truckami od 8lat moim marzeniem jest praca jako kierowca.
_________________ Kamil-Gda Pozdrawia was:)
Ostatnio zmieniony 21 sty 2007, 10:56 przez Kamil-Gda, łącznie zmieniany 1 raz.
właśnie przed chwilką sie zarejestrowałem i chciałbym sie przywitać mam na imię Amadeusz mam 15 lat i ucze się w Wrocławskim Gimnazjum jestem aktywnym forumowiczem PTF-u mysle że będe tu spędzał miłe chwile z wami bo tak jak my wszyscy bardzo kocham nasze piękne maszyny pozdrawiam BALEK
_________________ Jest biednie. Kodak M753-Digital IS ISO1250
Witamy ziomka z mojej miejscowości mam dar przekonywania bo jesteś wreście na naszym forum życze miłych chwil spędzonych na WC wszystkim nowym forumowiczom pozdrawiam
_________________ Obiekt mego pożądania -Renault Magnum Vega!!!
"Zamiast szukać winnych jak najdalej od siebie wystarczy spojrzeć w lustro i zacząć poprawę od najtrudniejszej osoby: samego siebie."-Cyryl
Siema!!!
Jestem Paweł z Czarnej Dąbrówki (koło Słupska) jestem z rocznika 92 interesuje się modelarstwem a przedewszystkim ciężarówkami.
POZDRO dla wszystkich forumowiczów!!!
_________________ == DAF Truck ist the Best ==
POZDRO wszystkim!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: chodko i 15 gości